Elisa Lindströms starka känslor för kollegan – relationen avslöjad

Elisa och Melodifestivalen 2022

Första deltävlingen i Melodifestivalen är över! Fyra artister gick vidare, två direkt till final och två till semifinal.
En som följde programmet med spänning var Elisa Lindström.
Nu berättar hon om relationen till en av deltagarna.
Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet här
0:49

Efter reklamen: Elisa Lindströms succékarriär – Se klippet här

(0:49)

Slå på ljud

Melodifestivalen bjöd på glädje, fest och strålande artisteri förra lördagen. Däremot präglades sändningen av tekniska problem, med bland annat Mello-appen. Artisterna Robin Bengtsson och Cornelia Jakobs gick vidare direkt till finalen i första deltävlingen och ingen var gladare än dem två!

Någon annan som blev glad var dansbandsstjärnan Elisa Lindström. Nu berättar hon om sin okända koppling och relation till Mello-artisten.

Farmen-profil tvingas lämna – deltagare i tårar: ”Tomt”

Cornelia Jakobs pojkvän var med och skrev låten

Cornelia Jakobs intervjuades av Aftonbladet efter att ha gått till final. Då berättade Jakobs att hon blivit kär under låtskrivandet av bidraget, i David Zandén.

– Jag har under den här tiden när vi hållit på med den här låten blivit dödskär i David jag skrivit låten med, säger hon efter vinsten.

När paret befann sig i Green Room syntes de sitta nära tillsammans.

– Ja, det är nåt fantastiskt som hänt där för han är ljus och trygghet och glädje. Han bara sprudlar.

Cornelia med låtskrivare.

Cornelia med låtskrivare.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT

Cornelia Jakobs låt har titeln Hold me closer och handlar om ett uppbrott. Artisten sjunger om en gammal relation när hennes nya kärlek sitter i publiken.

– Det här yrket är ju speciellt på det sättet. Kolla på Molly Sandén och Danny Saucedo. Det finns ju någon typ av oskriven regel att konsten måste få vara fri. Håller man på med musik så håller de flesta på med det för att man vill berätta en historia eller förmedla känslor, säger hon och fortsätter:

– Även om man inte är i den relationen just i den stunden så kan man fortfarande hämta inspiration därifrån.

Familjens fina stöd till Robin Bengtsson inför Melodifestivalen: "Svinhärligt"

Elisa Lindströms koppling till Cornelia Jakobs: ”Underbar”

Elisa Lindström ställde dessutom upp själv i Melodifestivalen ifjol med låten Den du är. Låten är skriven av Bobby Ljunggren, Ingela Pling Forsman och Elisa Lindström själv. Dessvärre blev låten utslagen i den tredje deltävlingen.

Men det hindrar inte Elisa från att följa Melodifestivalen detta år, och nu visar det sig att hon dessutom att hon har en koppling till årets favorit Cornelia Jakobs.

I ett Instagram-inlägg hyllar hon Cornelia.

”Cornelia Jakobs jag var helt tagen av dig och ditt framträdande igår! Hade rysningar över hela kroppen! Du är är värd all framgång. Vill att alla ska veta vilken underbar människa du är bakom scenen också!”.

Elisa Lindström berömmer även låtskrivaren Isa Molin för en underbar låt.

”Tacksam för våra fina möten tillsammans med den lika fantastiska låtskrivarinnan Isa Molin Vilken helt uuunderbar låt ni gjort! Det vackra melodispråket känns igen och berör på djupet. Tack för vad ni skapar. Längtar efter att höra mer”.

FOTO: Jonas Ekströmer/TT // WIXTRÖM PETER/Aftonbladet

FRÅN FÖRSTASIDAN