LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se
Festis marknadsföring banner

Jon Henrik Fjällgrens ex Maret Nystad berättar: Kan inte rösta i Mello

11 mar, 2023 
Alice Göransson
Jonna Lawaetz
Jon Henrik Fjällgrens ex Maret Nystad
Jon Henrik Fjällgren sjunger en låt tillägnad sin dotter i lördagens final av Melodifestivalen.
Men dottern och exet Maret Nystad kommer inte vara på plats – och de kan inte heller rösta på bidraget. Här är anledningen bakom!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon Henrik avslöjar detaljen i kläderna – se klippet härBrand logo
Jon Henrik avslöjar detaljen i kläderna – se klippet här

Jon Henrik Fjällgren är just nu högaktuell i Melodifestivalen!

Tillsammans med Arc North och Adam Woods tävlar han i lördagens final. Bidraget är tillägnat Jon Henriks dotter, något han berättat om för Hänt.

– För mig är numret baserat på mig och mitt band till henne. Om man går fram några år, man går in i framtiden kanske tio år framåt och min dotter har vuxit upp. Så gör vi det här numret tillsammans. Hon är väldigt dansig idag, hon är väldigt med, hon jojkar och kollar på tv när jag är med. Så jag ser redan nu vid två års åldern att hon har det musikaliska i kroppen, vilket är häftigt, sa Jon Henrik till Hänt inför deltävlingen.

Jon Henriks ex ord om låten – dotterns reaktion

Annons

När Hänt nådde Maret efter Jon Henriks uppträdande i deltävlingen, berättade hon hur deras dotter reagerade när hon insåg att hennes pappa var med på tv.

”Ella brydde sig inte så mycket om de andra uppträdandena men när hon förstod att det var pappas tur att uppträda så började hon följa tv:n och började direkt dansa och sjunga. Hon dansade hela numret så det var väldigt kul att se. Och när Jon gick direkt till finalen jublade hon med alla oss andra. Hon förstår ju inte vad Mello är men hon var väldigt involverad. Hon gillade också att vara i centrum och att alla kollade på henne medan hon dansade”, skrev Maret i ett meddelande till Hänt.

Jon Henrik Fjällgren visade upp flickvännen Maret Nystad i samband med säsongspremiären av Let's dance våren 2018.
Jon Henrik Fjällgren med exet Maret Nystad. FOTO: Peter Wixtröm/TT

Exet Maret och dottern stoppas – kan inte rösta på Jon Henrik

När Hänt pratar med Jon Henrik inför finalen berättar han att dottern och exet inte kommer att vara med i publiken under lördagen, på grund av avståndet. Exet och dottern bor nämligen i Norge.

– Det är för långt, säger han.

Men utöver att Maret och dottern inte är på plats, kan de inte heller rösta på Jon Henrik – detta då Maret är norsk. När Hänt når Maret och frågar hur det ligger till, om det är så att hon inte kan rösta, säger hon såhär:

– Jag kan inte rösta då jag inte har ett svenskt telefonnummer. Det är som det är.

Men visst sitter ni vid tv:n imorgon och hejar i alla fall?

– Ja, det gör vi!

Annons