ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se

Maret Nystad om dotterns stöd under Jon Henrik Fjällgrens framträdande

06 feb, 2023 
Jon-Henrik och Maret
Dottern Ella Savé kollade på pappa Jon Henrik Fjällgrens framträdande i Melodifestivalen 2023 hemifrån.
Nu berättar Maret Nystad för Hänt om dotterns stora lycka.
”När hon förstod att det var pappas tur att uppträda så började hon följa tv:n och började direkt dansa och sjunga”, skriver Maret i ett meddelande till Hänt.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Jon Henrik avslöjar detaljen i kläderna – se klippet härBrand logo
Jon Henrik avslöjar detaljen i kläderna – se klippet här

Jon Henrik Fjällgren, 35, gjorde succé i helgen då han tävlade i Melodifestivalens första deltävling. Tillsammans med Arc North och Adam Woods kammade Jon Henrik hem en finalplats. Bidraget förklarade Jon Henrik för Hänt att han tillägnade sin dotter.

– För mig är numret baserat på mig och mitt band till henne. Om man går fram några år, man går in i framtiden kanske tio år framåt och min dotter har vuxit upp. Så gör vi det här numret tillsammans. Hon är väldigt dansig idag, hon är väldigt med, hon jojkar och kollar på tv när jag är med. Så jag ser redan nu vid två års åldern att hon har det musikaliska i kroppen, vilket är häftigt, sa Jon Henrik till Hänt inför att han skulle äntra scenen.

Så reagerade Jon Henriks dotter Ella Savé när hon såg sin pappa på tv

Efter att ha fått veta att bidraget tagit sig hela vägen till final berättade Jon Henrik att han skulle ringa hem till dottern Ella Savé, 2, som han har tillsammans med exet Maret Nystad.

Annons

Nu berättar Maret för Hänt om hur Ella reagerade när hon såg sin pappa i tv-rutan.

”Ella brydde sig inte så mycket om de andra uppträdandena men när hon förstod att det var pappas tur att uppträda så började hon följa tv:n och började direkt dansa och sjunga. Hon dansade hela numret så det var väldigt kul att se. Och när Jon gick direkt till finalen jublade hon med alla oss andra. Hon förstår ju inte vad Mello är men hon var väldigt involverad. Hon gillade också att vara i centrum och att alla kollade på henne medan hon dansade”, skriver Maret i ett meddelande till Hänt.

Marets stora lycka med dottern Ella: ”Hon vet vilka som är pappas joikar ”

Under intervjun med Jon Henrik berättade han för Hänt att dottern visat sig vara väldigt musikalisk. Det är även något som Maret lagt märke till.

Annons

”Ja, hon är väldigt förtjust i musik. Det som är så roligt är att hon känner igen sin pappas musik. Hon vet vilka som är pappas joikar och vilka som inte är det. Ibland när vi kör bilen vill hon lyssna på pappas joik, Rannes joik har varit en favorit på sistone.”

När Hänt når Maret är det den 6:e februari, vilket också är samernas nationaldag. Under dagen väntas Maret och Ella fira rejält.

”Vi ska på ett offentligt firande i centrum där det är samisk mat, underhållning, tal och lek. Vi kommer att klä upp oss och fira med vänner och familj”, skriver hon.

FOTO: TT

Annons