Efter finaldramatiken – Wiktoria jobbar med Robin

Hon slutade på en sjätteplats medan han blev Melodifestivalens vinnare 2017. Nu berättar Wiktoria om nya projektet med Robin Bengtsson. ”Känns så kul”, säger hon till Hänt.

Hon är bara 20 år, men har redan hunnit med att göra succé i Melodifestivalen två år i rad och toppa Spotify-listorna flera gånger om.

Wiktoria Johansson har helt klart en högre ambition än många andra tjugoåringar tillsammans.

– Jag har alltid försökt att sträva högre. Jobba hårt för att ta mig någonstans. Jag har stora drömmar som jag lever för, säger hon till Hänt på telefon bara timmar efter att Melodifestivalens efterfest tagit slut.

Trots att hon var favorittippad slutade Wiktoria på en sjätteplats och Robin Bengtsson blev vinnaren. Men det finns inte antydan till missunnsamhet i rösten när hon berättar om framtidens planer.

LÄS OCKSÅ: Wiktorias stora lögn – därför höll hon pojkvännen hemlig

– Det är så kul att han vann och det känns jättekul att allt börjar ta fart för min karriär, det är en dröm som blir sann!

Wiktoria planerar att skriva musik, hålla spelningar och åka utomlands och jobba. Men först ska hon åka på turné – med vinnaren av Melodifestivalen 2017.

– Jag, Robin Bengtsson och David Lindgren plus massa andra åker på Diggiloo-turné, vilket ska bli SÅ roligt!

Men det är inte första gången Wiktoria och Robin jobbar ihop. De har bland annat varit på låtskrivar-camp tillsammans i Danmark.

– Jag och Robin är bra vänner, han är väldigt lugn och chill att hänga med. Samtidigt är han en av de roligaste människor jag träffat.

LÄS OCKSÅ: Robins flickvän chockad efter dramat: ”Jag mår inte bra”

Nu väntar en tid av planering där låtschemat ska sättas och det ska bestämmas vem som sjunger vems låtar.

– Det hade varit jättekul att få sjunga hans vinnarlåt men vi får se hur det blir! Jag tror det blir en bra sommar, både jag och Robin går bra på Spotify och David Lindgren har fått hela svenska folket på fall..!

Efter två år i mellobubblan känns hon nästan redan som ett självklart schlagerinslag men Wiktoria tänker inte ställa upp nästa år.

– Jag säger inte nej i framtiden men jag måste nog ha en liten paus från mellon, säger hon och skrattar.

LÄS OCKSÅ: Wiktoria avslöjar sanningen om sitt lockiga hår

FOTO: Ibl

SENASTE NYTT!