Robins flickvän chockad efter dramat: "Jag mår inte bra"

Robin Bengtsson stod som vinnare i Melodifestivalen efter en dramatisk röstuppräkning. Något som blev för mycket för flickvännen Jennie: "Jag mår inte bra, jag är jätteglad, men fysiskt mår jag inte bra", säger hon till Hänt-TV.

Igår kväll avgjorde Melodifestivalen 2017 och Robin Bengtsson, 26, gick ur tävlingen som segrare. På efterfesten firade han hela natten tillsammans med sina vänner och flickvännen Jennie Salte.

När Hänt-TV träffade Jennie så var känslorna överallt, tårarna på hennes kinder hade knappt torkat och hon var i chock.

– Jag mår inte bra, jag är jätteglad, men fysiskt mår jag inte bra. Jag trodde att jag skulle svimma på riktigt.

Jag har gråtit så mycket, tårarna har inte torkat än, säger hon och fortsätter.

– Det är så konstigt, det är så jävla märkligt fast ändå inte för att han är så talangfull. Det känns helt galet, jag vet inte vart jag ska ta vägen. Jag vet inte ens hur jag kommer att reagera när jag träffar honom, säger Jennie till Hänt-TV med gråten i halsen.

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtsson har sonen på deltid: ”Det är alltid jobbigt”

Riktigt hur hon ska fira sin pojkvän när de kommit hem vet hon inte än, men hon planerar att ge honom en överraskning. Hon avslöjade även att knappt två veckor efter vinsten ska paret åka på kärlekssemester tillsammans till Österrike.

– Vi åker till Österrike nu den 25 mars. Robin ska ner och göra en liten intim spelning på Salzbourg Hof. En förfrågan han fick innan Mello som han tackat ja till. Sen ska vi åka lite skidor och så.

Paret blir borta i en vecka och får sällskap av Robins föräldrar samt av Erik Segerstedt och Gabriel Alares som körar bakom honom. Men för att han ska orka med efter den intensiva Mello-tiden och för att han och Jennie ska få lite egen tid så ska hon dra med honom på spa.

– Det ska bli jättekul, lite spa och mys. Jag är så glad.

Robin har sedan innan 3-åriga sonen William men har berättat för Hänt-TV att han vill ha fler barn i framtiden med Jennie. Och hon vill absolut ha barn med honom också.

– Det är väl klart att vi ska ha barn, men inte nu kanske. Inte i år, vi har inte planerat att skaffa barn. Det är inte brådis, vi är fortfarande relativt unga, säger hon.

LÄS OCKSÅ: Robin Bengtssons kärlekslycka: ”Vill skaffa barn”

TV: Här rörs Robin Bengtssons flickvän till tårar i sändning 

FOTO: Ibl

AV: JOHANNA BLADH, JONNA FRIBERG WENNERBERG