Robin Bengtssons kärlekslycka: "Vill skaffa barn"

Melodifestivalen-aktuella artisten Robin Bengtsson och kärleken Jennie Salte har varit ett par i två år – och nu har de börjat prata om att skaffa barn ihop.

På lördag tävlar Robin Bengtsson, 26, i finalen av Melodifestivalen 2017 med bidraget “I can’t go on”.  Med sig har han sambon Jennie Salte som stöttar honom mot vinsten. Paret har varit tillsammans i två år och har nu börjat planera för framtiden. För Hänt TV berättar Robin nu att han absolut gärna vill gifta sig med Jennie.

– Jag skulle absolut kunna gifta mig med Jennie, det tror jag att hon vet. Men vi har inte sagt när det ska ske och vi har inga konkreta planer på giftemål, men i framtiden blir det nog av, säger Robin Bengtsson.

LÄS MER: Robin Bengtsson har sin son på deltid: “Det är alltid jobbigt”

Robin har sedan tidigare 3-årige sonen William från ett tidigare förhållande. Men nu hoppas han på att i framtiden skaffa fler barn tillsammans med Jennie.

– Jag vill absolut ha fler barn och jag vill absolut ha barn med Jennie. Det är ju lämpligt om vi ska gifta oss. Vi har pratat om det, men det blir nog lite längre fram i så fall. Det blir inte i år, säger Robin.

https://www.instagram.com/p/BOCqw4WDyOl/?taken-by=robinbengtssons

LÄS MER: Schlagerartisten om tuffa tiden: “Jag försökte ta livet av mig”

Foto: IBL

Av: Johanna Bladh & Linda-Marie Nilsson

SENASTE NYTT!