Wiktorias stora lögn – därför höll hon pojkvännen hemlig

Wiktoria Johansson har länge hållit sitt privatliv hemligt och har sagt att kärlek inte funnits på hennes agenda. Men på finalens efterfest chockade hon alla – och visade upp sin hemliga pojkvän.

Wiktoria Johansson, 20, deltog i årets Melodifestival och trots att hon var den som fick näst mest röster av det svenska folket slutade hon på en sjätte plats. När Hänt-TV träffade Wiktoria tidigare så berättade hon att hon aldrig varit kär och att det inte fanns någon speciell i hennes liv för tillfället. 

– Om jag ska vara tillsammans med någon så vill jag kunna se flera år framåt, inte bara “här är det kul några månader”. 

Men sanningen var egentligen någon helt annan. På finalens efterfest så visade hon oblygt upp sin pojkvän Martin Jonsson för hela lokalen.

Men du sa ju till oss att du inte hade någon pojkvän?

– Haha jag vet, men det var för att jag ville fokusera på vad jag ska göra och han på sin grej, säger Wiktoria till Hänt.

De har varit ett par sedan en tid tillbaka och så sent som i februari fick han träffa hennes familj.

Martin är en av dansarna som synts i flera nummer i Melodifestivalen och det är en av anledningarna till att de valt att hålla sitt förhållande hemligt.

På efterfesten rådde inget tvivel om att Wiktoria hade pojkvän.

– Det har varit jätteskönt att ha det stödet från honom bakom scenen. Han har peppat mig när jag går upp på scen och så, men vi har försökt att vänta lite med att gå ut med det. Men jag kände bara på efterfesten att jag ville släppa allt, säger Wiktoria till Hänt. 

Paret träffades via gemensamma kompisar och det dröjde inte länge innan Wiktoria blev kär.

– Jag är väldigt glad för honom, han är min första kärlek, berättar hon och fortsätter:

– Jag har jättesvårt att släppa in folk, men han förstod mig och vi funkar bra, allting är bara enkelt, han har lugnat ner mig under turnén men också fått mig att tagga till. Jag tycker om honom jättemycket, skulle aldrig släppa in någon jag inte tycker om. 

Fick han kämpa länge för att få dig?

– Han fick kämpa lite kanske, men allting kändes bara så enkelt med honom, avslutar Wiktoria. 

 LÄS OCKSÅ: Wiktoria avslöjar sanningen om sitt lockiga hår

Foto: IBL

SE OCKSÅ: När Wiktoria ljuger om att hon aldrig haft någon pojkvän

SENASTE NYTT!