Wiktoria avslöjar sanningen om sitt lockiga hår

Vill du också få ett likadant svall som Wiktoria? Nu avslöjar hon sanningen om sitt hår.

Wiktoria, 20, knep en av finalplatserna i den sista deltävlingen av Melodifestivalen 2017 med sin låt “As I lay me down”. Men det är inte bara hennes sång som fascinerat tittarna – utan också hennes blonda, lockiga hår.

– Jag får väldigt mycket kommentarer om mitt hår, men det är bara kul. Det är faktiskt mina naturliga lockar, de är helt naturliga, det är ingen permanent. Och jag är blond naturligt. Inte riktigt såhär blond, men jag är blond, säger hon till Hänt.

LÄS MER: Se Wiktoria i platt hår – känner du igen henne? 

Wiktoria vet inte riktigt var generna till lockarna kommer från, eftersom resten av hennes familj och släkt har relativt platt hår.

– Ingen i min släkt har sånt här hår. Jag är den enda med lockar, resten har platt hår. Men jag tror att generna kanske kommer från pappa, jag har hört att han var lite lockigare förr men nu har han så kort hår så man kan inte se det, säger hon och fortsätter med ett skratt:

– Eller så är jag kanske adopterad eller något.

LÄS MER: Artisternas vilda hångelkväll på efterfesten 

Men trots att lockarna är helt naturliga måste Wiktoria lägga en hel del tid på att sköta om sitt svall för att det ska behålla sin form och lyster.

– Jag lägger mycket tid på att ta hand om mitt hår, i duschen har jag väldigt mycket inpackningar och sånt. Det är mycket man måste göra med det, säger hon.

Se när Wiktoria berättar om sitt hår:

Foto: IBL

SENASTE NYTT!