LÄS MER:Marcus och MartinusLisa AjaxLiamooMaria SurDanny SaucedoDotterMelloklipp du vill se
Festis marknadsföring banner

Därför skrev Danny Saucedo ut Madelenes nummer i Melodifestivalen

12 mar, 2021 
Linnea Lundgren
Danny i Melodifestivalen

Tittarna hade många frågor efter Danny Saucedos nummerkupp i Melodifestivalen 2021.
Nu berättar artisten om verkliga relationen till nummerägaren Madelene.
– Bad om ursäkt, säger han.

Annons
TV: Se när artisten Anton Ewald lär Hänts reporter koreografin till låten "New Religion"Brand logo
TV: Se när artisten Anton Ewald lär Hänts reporter koreografin till låten "New Religion"

Danny Saucedo, 35, vet verkligen hur man skapar snackisar. Under ett par år utgjorde han ena halvan i Sveriges absolut hetaste kändispar då han var tillsammans med sångerskan Molly Sandén, 28. Paret hann vara förlovade i tre års tid innan Molly plötsligt bestämde sig för att kliva ur relationen.

Trots att Danny tog uppbrottet hårt har han idag en god relation med ex-flickvännen. Så sent som förra året försökte han till och med få med sig sångerskan då han gav sig ut på turnén The run Away show.

– Det hade varit kul att få dit Molly, men det går tyvärr inte för hon spelar själv i Kristianstad det datumet, sa Danny då efter att Molly tvingats tacka nej till erbjudandet.

Misslyckade nummerkuppen

Nu är Danny Saucedo aktuell i Melodifestivalen 2021. Och även här lyckas han bli föremålet för löpsedlar. Det var nämligen inte artistens låt som blev den största snackisen efter årets första deltävling – utan de dolda meddelandena han smusslat in på scenen.

Annons

Bakom honom hade han kartonger med ord på. På väggen gick det även att läsa ett telefonnummer som SVT i efterhand valt att blurra efter att flera av tittarna prövat att ringa och sms:a numret.

Men vem gick egentligen numret till?

Privata sms:et till Madelene

Faktum är att Dannys tanke var att numret skulle ha gått till en av hans nära vänner. Men något gick fel och många av tittarna tog fel på en av siffrorna. Därför skrev det istället in ett nummer till Madelene i södra Stockholm. Efter showen insåg Danny sitt misstag och hörde av sig till Madelene, som han inte har någon som helst relation till sedan tidigare, för att be om ursäkt.

– Söndagen efter hela spektaklet så skrev jag till henne. Jag messade henne och bad om ursäkt och så där, och jag fick ett torrt svar tillbaka. Det är över, jag tycker bara att det är kul. Jag hoppas att hon kan se tillbaka på det här som en rolig händelse i sitt liv, bara en tokig grej som hände. Jag tycker mer synd om min kompis som fortfarande blir nedringd, fast det var också meningen, säger Danny Saucedo till Expressen.

Hur Madelene själv ser på händelsen är oklart men trots att henne nummer inte kommer finnas med på scen under lördagens final hoppas Danny fortfarande på att kunna skicka henne ett litet meddelande.

– Jag ska lägga till tre telefonnummer. Nej, men kanske ett litet meddelande till Madelene, säger Danny till tidningen.

FOTO: TT/SVT

Annons