Danny Saucedo om nya relationen med Molly Sandén

Danny Saucedo om relationen med Molly Sandén – ett år efter uppbrottet

Det har gått nästan ett år sedan Danny Saucedo och Molly Sandén bröt upp efter ett sex år långt förhållande.
Nu berättar Danny om kärleken till sin nya flickvän Anna Eriksson – och hur relationen med Molly ser ut idag.
”Hon kanske har spärrat mitt nummer”, säger Danny Saucedo.
Molly Sandén avslöjar: Därför gick jag och Danny skilda vägar
Slå på ljud

För ett år sedan berättade Molly Sandén, 27, att hon och Danny Saucedo, 33, gått skilda vägar efter sex år tillsammans. De hade då förlovat sig tre år tidigare.

Efter uppbrottet har Molly träffat en ny kärlek – någon hon länge hållit hemlig. När Hänt frågade henne om den nya kärleken är musikern David Larson svarade hon kryptiskt:

– Kanske, kanske.

Molly har tidigare sagt att uppbrottet från Danny Saucedo gjordes med respekt.

– Jag tyckte ändå att mitt senaste break up var så smärtfritt som det bara kunde bli, vi försökte verkligen göra det med så mycket respekt och kärlek till varandra som möjligt, har hon sagt i podcasten Zia – om en låt med en vän.

Danny Saucedo å sin sida berättade i december att han är tillsammans med modellen Anna Eriksson, 24. I en intervju i Aftonbladet berättar nu artisten att han är kär – och att Anna varit till hjälp när han skapade sin nya show: The Run(A)way show.

Molly svarade inte

Danny Saucedo och Anna Eriksson hade precis börjat träffas när idén till showen kom. Att den sedan blev en stor succé har gjort Anna stolt över sin pojkvän.

– Hon sa det igår att det är häftigt, vi hade precis börjat ses och käka middagar när idén till den här showen föddes och att den skulle bli på det här sättet, med mode, hög teknologi och många dansare. Hon sa i helgen att det är helt sjukt, det du sa då är det som till slut blev resultatet, säger Danny Saucedo till Aftonbladet.

När The run(A)way show spelas på Globen kommer Danny ha med olika gästartister. En person som han gärna hade haft med sig på scenen är just exet Molly Sandén.

– Det hade varit kul att få dit Molly, men det går tyvärr inte för hon spelar själv i Kristianstad det datumet, säger Danny.

Efter uppbrottet pratar Danny och Molly fortfarande – även om Molly inte alltid svarar i telefon.

– Ja, jag tror det i alla fall. Jag försökte ringa häromdagen, men hon svarade inte. Hon kanske har spärrat mitt nummer, skrattar Danny Saucedo.

FOTO: TT

FRÅN FÖRSTASIDAN