Kändisarna tappar hakan över Molly Sandéns nya bild

Kändisarna jublar över Molly Sandéns bild – efter kärleksbeskedet
Kändisarna tappar hakan efter Molly Sandéns nya bild på Instagram.
”Har du sett dig själv?”, skriver Miriam Bryant.
Annons

Artisten Molly Sandén har skapat många rubriker på sistone då hon uppmärksammats för både sin musik och sitt kärleksliv. I början av 2019 bekräftade hon att hon och Danny Saucedo valt att gå skilda vägar. Efter uppbrottet har Molly släppt ett helt album som handlar hennes hjärtesorg och uppbrottet. Albumet Det bästa kanske inte hänt än fick hela fem Grammis-nomineringar.

Annons

– Det är overkligt, det går inte att föreställa sig. Jag har varit i branschen så himla länge, och suttit på galor och tänkt att jag kommer nog aldrig bli en av dem, sa Molly Sandén när Hänt träffade henne under presskonferensen för Grammis.

Avslöjandet om nya kärleken

Samma dag bekräftade även Molly att hon hittat kärleken igen. Det var i december som det uppmärksammades att Molly hade relationsstatusen ”i ett förhållande” på Facebook, vilket hon menade på var en gammal status. Men trots det var hon alltså nykär – i en ännu hemlig person.

– Jo, jag träffar en, säger Molly Sandén till Hänt i december och bekräftade att hon är i en relation.

Annons

Det har efter det spekulerats hej vilt om vem som kan vara Mollys nya kärlek och på Instagram har följarna kunnat se artisten en hel del tillsammans med en viss David Larson. De båda har varit på samma turné och gjort resor med andra vänner. Under Grammis svarade hon kryptiskt när vi frågade om det var han som var hennes stora kärlek.

–Kanske, kanske, sa hon då.

Kändisarna hyllar Mollys nya bild

Nu har Molly postat en ny bild på Instagram på sig själv i en pool. I kommentarsfältet är det kändistätt – samt fyllt av massa komplimanger till artisten.

“VACKRAST”, skriver Bianca Ingrosso.

”DET ÄR JU INTE KLOKT MOLLY, HAR DU SETT DIG SJÄLV”, skriver Miriam Bryant.

”Vackraste”, skriver Sarah Dawn Finer.

Annons
View this post on Instagram

📸 @philabusters

A post shared by Molly Sandén (@m0llys) on

FOTO: Instagram, Christine Olsson /TT

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…