Charlotte Perrellis utseendeförvandling inför Melodifestivalen – efter tuffa tiden

Charlotte Perrelli

Charlotte Perrelli har alltid varit mån om sitt yttre.
Inför Melodifestivalen har hon nu gjort en stor utseendeförändring, som hon stolt visar upp i en tv-intervju med Hänt.
– Inte så rädd för att sticka ut, säger hon till Hänt.

Charlotte Perrelli, 46, är högaktuell i Melodifestivalen 2021. Hon har vunnit tävlingen två gånger tidigare och i en intervju med Hänt berättar hon nu att hon flera gånger sagt att det inte ska bli något mer "Mello" för hennes del.

Men är det en bra låt så är det och Perrellis bidrag som hon ställer upp med på lördagskvällen heter Still young och är en riktig schlager-dänga. Nu berättar Charlotte också vad som skiljer den här låten från hennes tidigare bidrag – den är nämligen mer än godkänd av familjen.

LÄS MER: Elisa Lindström i tårar – efter familjekampen

– Faktum är att de tycker att låten är väldigt bra, och det är kul för så har det inte alltid varit när jag varit med. När jag var med sist så tyckte mina barn att det var en skitdålig låt, säger hon till Hänt.

Charlotte Perrelli om tuffa tiden

Genom åren har fansen kunnat se att Charlotte älskar att förändra sitt utseende. Men det har inte alltid bemötts med kärlek. När hon tidigare i år var en av gästerna i Stjärnorna på slottet berättade hon om hur hårt de elaka kommentarerna har slagit mot henne som person.

– Det var precis som att det var helt okej att tycka vad man ville, och skriva och trycka vad som helst. Nånting som fick mig väldigt illa till mods var en krönika som skrevs av Linda Skugge. "Varför vill du se ut som en Playboy-brud" löd rubrikerna på löpet som tapetserades överallt i hela Sverige, sa Charlotte Perrelli då det var hennes dag i årets säsong av Stjärnorna på slottet.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Trots att Charlotte fick ett enormt stöd av SVT:s tittare berättar artisten för Hänt att hon tror att sociala medier gjort det lättare för människor att vara elaka mot varandra.

– Det är lätt att kasta ur sig skit och idag med sociala medier, när du sitter med din telefon, är du också lite skyddad. Du kan klanka ner på andra människor utan att någon ser vem du är och sådär, säger Charlotte Perrelli i en intervju med Hänt.

Stora utseendeförändringen inför Melodifestivalen

I samma intervju, som går att ses på Hänts IGTV, kan man se att Charlotte har gjort en stor utseendeförändring i samband med hennes mello-vecka. För två dagar sedan delade hon nämligen med sig av en bild på Instagram där man kunde se att hon klippt av sig sina långa lockar.

”Spännande!”, skrev då många följare till bilden.

Och nu kan man alltså se att Charlotte både färgat och klippt håret – på ett sätt som man kanske inte sett henne förut! Nu berättar Charlotte att man får ta ganska mycket skit om man väljer att sticka ut.

– Tyvärr så får man ta ganska mycket skit om man är tjej/kvinna och dessutom inte så rädd för att sticka ut.

Charlotte Perrelli

Så ser Charlotte Perrelli ut nu!

Foto: Lina Gustafsson

FOTO: Tommy Holl/TT, Jessica Gow/TT, Lina Gustafsson

LÄS OCKSÅ: Charlotte Perrellis svar efter kritiken mot utseendet

LÄS OCKSÅ: Därför ställer Charlotte Perrelli upp i Melodifestivalen 2021