Starka reaktioner efter upptäckten i bilden på prins Julian

Prinsessan Sofia & prins Julian

Än så länge har prinsparet varit väldigt restriktiva med bilder på prins Julian, men när kungahuset la upp en bild på honom gjorde följarna snabbt en upptäckt som väckte starka reaktioner.

Det var i mitten av december förra året som hovet avslöjade att prinsparet ska bli föräldrar ännu en gång. Prins Carl Philip och prinsessan Sofia väntade då sitt tredje barn och familjens tillskott räknades komma redan vid månadsskiftet mars-april. Och mycket riktigt. Under fredagsförmiddagen den 26 mars föddes Sveriges nya lilla prins som fått namnet Julian.

När den stora nyheten nådde svenska folket var det många som jublade, och tusentals personer har gratulerat prinsparet på kungahusets sociala medier. Men nu gör följarna en upptäckt efter nya bilden på prins Julian.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Så har tiden varit efter förlossningen – kungafamiljens lycka

LÄS MER: Så påverkas prinsessan Madeleine och barnen av nya beslutet – stora livsförändringen

Sedan förlossningen har prinsparet och deras numera tre barn prins Alexander, prins Gabriel och prins Julian befunnit sig på Villa Solbacken på Djurgården i Stockholm. Där har de fått besök av flera som med spänning har väntat på att få välkomna den lilla sonen till världen, bland annat de stolta farföräldrarna kung Carl Gustaf och drottning Silvia. Även Sofias föräldrar Erik och Marie Hellqvist har varit på besök, men om kronprinsessan Viktoria och prins Daniel har varit där är än så länge okänt.

Men oavsett besök eller inte så är det tydligt att hela familjen gläds över det nya tillskottet, och när Hänt når hovet berättar de att det skett betydligt fler träffar och samtal än vad som har visats utåt.

”Självklart har det varit mycket kontakt och gratulationer mellan samtliga medlemmar i kungafamiljen. Kommunikationen har varit både digital och fysisk. Men inget som hovet ger detaljinformation kring då det är privata kontakter”, skriver Margareta Thorgren, hovets informationschef.

Upptäckten efter bilden på prins Julian

Än så länge har prinsparet varit väldigt restriktiva med bilder på lilla prinsen, men på kungahusets Instagram finns det en bild som har fått stor spridning på sociala medier.

I skrivande stund har bilden gillats av över 100 000 användare och har även fått upp mot 3000 kommentarer. I kommentarsfältet är det alltifrån människor som vill gratulera prinsparet till ännu ett barn till de som skriver hur bedårande söt de tycker att han är. Men det är också en annan upptäckt många har gjort – nämligen att lilla prinsen är slående lik sin mamma prinsessan Sofia.

"Han ser precis ut som sin mamma", skriver bland annat en följare.

"Han är så lik sin mor", skriver en annan.

LÄS OCKSÅ: Carina Berg drabbad av bröstböld 4 veckor efter dottern Junos födsel

LÄS OCKSÅ: Oskar Linnros och Veronica Maggios relation idag – efter uppbrottet

SENASTE NYTT!