LÄS MER:Pernilla WahlgrenGift vid första ögonkastetSå bor kändisarnaExklusivt på HäntAllsång på SkansenSommar i P1

Oskar Linnros och Veronica Maggios relation idag – efter uppbrottet

13 apr, 2021 
Oskar Linnros och Veronica Maggio
Veronica Maggio och Oskar Linnros var ett av Sveriges hetaste par för flera år sedan.
Tyvärr höll inte kärlekssagan men vad var det som hände egentligen och vad har de två för relation till varandra idag?
Annons
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020Brand logo
7 svenska kändispar som gått skilda vägar 2020

Oskar Linnros, 37 och Veronica Maggio, 40, var ett av Sveriges hetaste artist-par för flera år sedan. De ska ha blivit tillsammans i samband med att de två arbetade på Veronica Maggios album Och vinnaren är..., som bland annat innehåller låtarna 17 år och Måndagsbarn.

Tyvärr höll inte romansen och de två lever idag inte tillsammans. Men hur ser deras relation till varandra ut idag egentligen?

Veronica Maggios kommentar om ryktena i låttexten Från och med du

Det forna paret blev tillsammans 2008 och höll ihop fram till 2010. Då släppte Oskar Linnros sitt första soloalbum och året därpå kom Maggios nästa album Satan i gatan – då hade paret gjort slut.

Fansen spekulerade om något av albumen och låtarna därtill skulle handla om uppbrottet eller den ena och andra. Detta har dock ex-paret varit mycket hemlighetsfulla kring i intervjuer genom åren. Tills Maggio bröt tystanden i en intervju med Café.

Annons

I intervjun avslöjade hon nämligen att Oskar alltid kommer att förneka att låten Från och med du skulle handla om henne.

– Men Oskar kommer nog förneka in i graven att den handlar om mig. Men vem annars skulle den handla om? Det går nog att förstå via någon uteslutningsmetod. Det kändes ju lite konstigt men jag gjorde samma sak själv också, säger hon till tidningen enligt Aftonbladet.

Så är Veronica Maggios relation till Oskar Linnros idag

Idag går det att utläsa att det inte finns någon relation mellan ex-paret. Båda har gått vidare på varsitt håll och Veronica Maggio är idag tillsammans med pojkvännen och musikern Nils Tull.

Veronica brukar vara tystlåten om sitt privatliv och relationen med sångaren Nils, men plötsligt så publicerade hon en bild på sin Instagram att hon går i väntans tider med orden: ”Testar kläder inför turné, men nånting har hänt med mitt midjemått. Vad kan det va?”

Veronica fick nämligen en liten dotter förra året med namn Ruth. Vilket är Veronicas och Nils andra gemensamma barn, sedan tidigare har de sonen Bosse.

Oskar Linnros har även han tur i kärlek, han och fästmön Nina Nestlander fick sitt första barn 2018.

Och eftersom både Oskar och Veronica gått vidare och inte setts samarbeta i varken musiksammanhang eller på andra plan så råder de ingen tvekan om att de enbart är kollegor, då de arbetar i samma bransch.

FOTO: Karin Törnblom/TT // Eero Hannukainen/TT

Annons