robinson 2022

Robinson-Isabella okända relation till kungafamiljen avslöjad

Isabella Resmark och kungafamiljen.

Isabella Resmark, som var en uppmärksammad deltagare i vårsäsongen av Robinson, har nu gjort comeback i Gränslandet.
Nu avslöjas hennes okända koppling till kungafamiljen.
Robinson-Isabella om världsberömda mamman
0:44

Efter reklamen: Robinson-Isabella om världsberömda mamman

(0:44)

Slå på ljud

I våras sändes Robinson från Dominikanska Republiken, med Anders Öfvergård, 54, som programledare. Isabella ”Bella” Resmark, 26, var då en av öborna i lag syd, som senare skulle komma att splittras på grund av att coronaviruset bröt ut i lägret. Bella fick lämna ön, då hon blev smittad av viruset.

Men hennes tid i Robinson tog inte slut där. Hon fick nämligen göra comeback med två andra från vårsäsongen, Sandra Cucarano, 26, och Christina Nordback, 35. Gänget fick däremot börja på Gränslandet, där Bella fortfarande kämpar för en plats i huvudprogrammet.

Tittarna rasar – efter läggmatchen i Gränslandet

Även om Bella ännu inte har lyckats ta sig ur Gränslandet och in i Robinson, har hon räddats från att åka ut av en annan deltagare.

Det är nämligen så att Linda Nehlstedt, som hamnade i Gränslandet efter att ha blivit utröstad i örådet, mötte Bella i en tävling med fokus på att hålla ut.

– Jag kollar på Bella och jag tycker att hon ser lite trött ut, hon står lite illa i solen och steks och har det jobbigt. Då veknade väl mitt hjärta där lite grann, säger Linda i programmet, innan hon ställer en fråga till sin motståndare:

– Hur gärna vill du in i Robinson och tävla?

– Jättemycket, svarar Bella, varpå Linda släpper ballongen på spiken och därmed förlorar duellen.

Även om Bella uppskattade gesten från Linda, var tittarna mindre glada över beslutet, och flera kallade duellen för en ”läggmatch” på Robinsons Instagram.

”Var det inte en läggmatch? Tröttsamt.”, skriver en person.

”Hon valde dock att lämna då hon gav bort vinsten så det är ju inget att direkt va ledsen för.”, skriver en annan.

Den mest omotiverade deltagaren i Robinsons historia? Om inte – vem i så fall?”, skriver en tredje.

Robinson-Bellas okända koppling till kungafamiljen

Men det många inte vet om Isabella Resmark är att hon har en berömd mamma. Susanne Resmark, 58, är nämligen en prisbelönt operasångerska som har haft framträdanden runt om i världen. Bland annat har hon stått på scen i Salzburg, Milano, San Francisco och New York.

– Sen har jag haft en mamma som är en världsberömd operasångerska så hon har rest världen över och stått på scenerna i Metropolitan i New York och så, säger Isabella till Hänt.

Förra året fick Isabellas mamma till och med fått medaljen Litteris et Artibus som tilldelades av kung Carl XVI Gustaf. Ögonblicket då hon fick det ärofyllda priset fångades även på bild:

Susanne Resmark och kungaparet.

Här tilldelas Susanne Resmark en medalj av kung Carl XVI Gustaf.

Fredrik Sandberg/TTFOTO: Fredrik Sandberg/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN