robinson 2022

Robinson-Isabella avslöjar triangeldramat med Christina – bekräftar kärlekslyckan

Bel

Isabella Resmark och Christina Nordback gjorde comeback i Robinson under höstsäsongen 2022.
Duon hade en romans efter inspelningen senast.
Nu berättar Isabella omsin nya flickvännens tankar kring återföreningen med Christina.
Robinson-Isabella om nya kärleken: "Tvärsöt"
0:26

Efter reklamen: Robinson-Isabella om nya kärleken: "Tvärsöt"

(0:26)

Slå på ljud

Robinson har nu haft premiär för andra gången 2022. Men det har hänt en del förändringar sedan vårsäsongen. Bland annat har programmet bytt destination, programledaren Anders Öfvergård, 54, har bytts ut mot Petra ”Pam” Malm, 45, och lagen har bytt färg från gult och rött till oranget och grönt.

Men en av de grejerna som har förblivit oförändrade är att det finns ett parallellt program, vid sidan av Robinson – nämligen Gränslandet.

De tre som börjar på Gränslandet under höstens säsong, är välbekanta för trogna Robinson tittare, då de förra säsongen var en del av det Lag syd.

Det handlar om Christina Nordback, 35, Isabella ”Bella” Resmark, 26, och Sandra Cucarano, 26, och två första namnen delade även en romantisk natt ihop, något de tidigare har berättat för Hänt.

Robinson-Bella om relationen till Christina Nordback

Att något ska ha Hänt mellan de båda bekräftar Bella, men exakt vad är mer återhållsam med.

– Det stämmer. Men jag kommer inte gå in i detaljer eller så, för då börjar väl jag och Christina bråka igen.

Vidare förklarar Bella att det nog var bra att det inte fortsatte efter hotellet då hon inte tror att det hade funkat mellan dem.

– Absolut, vi fick en väldigt djup relation till varandra. Men jag tror att det är bra att den relationen stannade på hotellet. Jag vet inte om jag och Christina hade blivit en jättebra duo ute i verkligheten. För vi är två starka människor som gillar när vi mår lite dåligt, så det är upplagt för en hillbilly dejtingliv och så.

Isabellas nya relation – och känslorna kring återföreningen med Christina

Isabella har haft lite kontakt med Christina sedan Robinson, och idag är hon lycklig i sitt förhållande med nya flickvännen.

– Men jag har ju gått och blivit med tjej. Så vi har ju inte setts något så, sen jag kom hem, säger Bella och fortsätter:

– Hon är tvärsöt, hon är verkligen en liten pokemon, en liten piccachu. Och hon är smart!

Att Bella skulle åka tillbaka till Robinson och bo på en ö ihop med en person som hon tidigare hade haft någon form av romans med, tror hon inte påverkade flickvännen särklit mycket. Men hon var tydlig med vad som skulle kunna rubba förhållandet.

– Grejen med min tjej är att hon är så sjukt inte toxic, på något sätt, utan hon är bara öppen, kommunikation och tillit är jätteviktigt och det är ju sunt. Hon är min coolaste relation hittills i livet, säger Bella och fortsätter:

– Så hon ba ”Jag litar på dig, skulle du göra något som gör att jag inte kan lita på dig då gör vi slut. Då är det ju du som förlorar på det.” Så alla hennes argument är ju sjukt logiska. Så hon tyckte att det var okej men absolut tror jag att hon ändå någonstans tyckte att det var påtagligt jobbigt men inget jag tror att hon verkligen brydde sig om, för jag tror att hon litade på mig.

FOTO: TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN