LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessans Sofias markering – härmar Victoria på nya bilderna

21 maj, 2023 
Frida Eklöf
Kronprinsessan Victoria och prinsessan Sofia
Att våra kungligheter är riktiga modelejon är ingen nyhet.
Nu syns prinsessan Sofia i en outfit som är nästintill identisk med den kronprinsessan Victoria bar två dagar tidigare.
Se bilderna här!
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessaBrand logo
Prinsessan Sofia oigenkännlig – bilderna innan hon blev prinsessa

Som kunglighet är du van vid att ha allas blickar riktade mot dig. Och några som är extra vana vid det är dem svenska sessorna.

Kronprinsessan Victoria, 45, prinsessan Madeleine, 40, och prinsessan Sofia, 38, är alla tre riktiga modelejon som har full koll på miljötänk och via sina kläder förmedlar de ett tydligt språk.

Kanske är det så att sessorna även inspireras av varandra. Det ser nämligen ut som att prinsessan Sofia nu har kopierat kronprinsessan Victorias outfit rakt av.

Prinsessan Sofias markering mot kronprinsessan Victoria

Någon som har full koll på det hållbara tänket när det kommer till kläder är utan tvekan kronprinsessan Victoria. Det är ingen hemlighet att Victoria är väldigt miljöengagerad och ses ofta återbruka samma kläder flera gånger.

Vi är vana vid att se vår framtida drottning i svenska designer och inte alltför sällan bär hon plagg från H&M och ser till att ge unga svenska designers utrymme att synas genom att bära deras kreationer.

Annons

Även prinsessan Sofia har ett stort intresse för mode och hållbarhet. För snart tre år sedan utsågs hon av det amerikanska magasinet Instyle till den bäst klädda kungligheten i världen. Inget dåligt pris med andra ord!

Men det verkar inte som att prinsessan Sofia bara inspirerar andra, utan hon inspireras också av sin svägerskas signaturlook.

På nya bilder ser vi nämligen hur både Victoria och Sofia nästan har klätt sig identiskt! Häromdagen dök nämligen kronprinsessan Victoria upp i ett himmelsblått kavajset, och bara två dagar senare sågs prinsessan Sofia i en nästintill likadan outfit.

Kung Carl Gustaf, Ukrainas utrikesminister Dmytro Kuleba och kronprinsessan Victoria
Annons
Prinsessan Sofia

FOTO: Pontus Lundahl/TT, Claudio Bresciani/TT, Christine Olsson/TT, Karin Törnblom/TT

Annons