LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Kronprinsessan Victoria visar upp utseendeförändringen – avslöjande detaljen

14 maj, 2023 
Frida Eklöf
Kronprinsessan Victoria är ständigt ute och flänger på olika möten och event.
I lördags visade kronprinsessan upp den uppseendeväckande utseendeförändringen.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Kronprinsessan Victorias firande på slottetBrand logo
Kronprinsessan Victorias firande på slottet

Det är ett händelserikt liv som vårt kungahus lever. Förra lördagen befann sig kung Carl Gustaf, 77, och kronprinsessan Victoria, 45, i London för att vara med på den flera långa timmars kröningen av kung Charles. Ett event som resulterade i att kronprinsessan Victoria väckte uppmärksamhet i utländsk press.

Och tidigare i veckan befann sig delar av kungafamiljen på Gröna Lund där prinsessan Madeleine, 40, anordnade ett event för World Childhood Foundation som var tänkt som startskottet för drottningen Silvias 80 års firande. Ett firande som inte blev som tänkt då prinsessan Madeleine behövde ställa in eftersom dottern prinsessan Leonore, 9, olyckligt brutit sin arm.

Annons

Senast igår var kungen och kronprinsessan ute på nytt uppdrag tillsammans då de medverkade vid EU Indo-Pacific Ministerial Forum i Stockholm. Men det fanns en detalj i vår kronprinsessas utseende som väckte uppmärksamhet.

Kronprinsessan Victorias uppseendeväckande utseendeförändring

Mötet som våra kungligheter deltog vid låg fokus i den Indo-pacifiska regionen, alltså regionen kring Indiska oceanen och Stilla Havet. Syftet med mötet var att få en fördjupad politisk dialog och att öka EU:s engagemang i regionen.

Annons

Det var minst sagt ett kändistätt möte och bland deltagarna fanns utrikesministern Tobias Billström, Ukrainas utrikesminister Dmytro Kuleba och utrikesministrar från hela världen.

Dagen till ära hade kronprinsessan Victoria klätt sig i duvblått från topp till tå. Men det fanns en aningen oväntad detalj i kronprinsessans look som stack ut.

Victoria som allt som oftast brukar ha håret i en stram knut hade för en gångs skull ändrat frisyren en aning. Hon rockade nämligen en snedbena!

Kung Carl Gustaf och kronprinsessan Victoria under EU Indo-Pacific Ministerial Forum i Stockholm

FOTO: Christine Olsson/TT, Jonas Ekströmer/TT, Pontus Lundahl/TT

Annons