Prinsessan Madeleines stora lycka med Chris – hovet bekräftar

Prinsessan Madeleine med familj

Prinsessan Madeleine och maken Chris O'Neill är nu hemkomna till USA efter en sommar i Sverige.
För Hänt bekräftar nu hovet makarnas glädjebesked.
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva
0:39

Efter reklamen: Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva

(0:39)

Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har tillsammans tre barn – prinsessan Adrienne, prins Nicloas och prinsessan Leonore.

Familjen bor till vardags i Florida, USA, men sommaren har de tillbringat hemma i Sverige tillsammans med resten av kungafamiljen. Det blev ett kärt återseende när Madeleine och familjen ankom till Sverige, då de inte varit på besök under en längre tid. Anledningen till att prinsessfamiljen lyst med sin frånvaro är pandemin som gjorde det svårt för dem att resa mellan länderna.

Prinsessfamiljens underbara Sverige-sommar

Därav kan man tänka sig att sommaren som varit kom att bli något speciell för kungafamiljen som äntligen fick umgås med varandra igen.

– Vi ser framemot en härlig sommar i Sverige. Det känns skönt, man kan inte alltid ta sånt för givet längre, efter covid och när man inte har kunnat åka hem. Man uppskattar verkligen varje dag att få vara här, sa Madeleine till Expressen när hon precis var hemkommen.

Inte nog med att Nicolas, Adrienne och Leonore har fått kvalitetstid med mormor, morfar och alla kusiner så har även Nicolas arbetat. I samband med att prinsen döptes överlämnade nämligen Länsstyrelsen i Västernorrland upptäckarparken som dopgåva. Under sommaren var det äntligen dags för prinsen att inviga parken. Med sig på plats hade Nicolas både mamma och pappa, och de alla tre fångades på flertal bilder tillsammans. Det kom att bli en riktigt fin stund för prinsessan och hennes son som busade runt i parken.

Hovet avslöjar prinsessan Madeleines stora familjelycka

Men nu lider sommaren mot sitt slut och familjen har vinkat hej då till resterande medlemmar för denna gång. För Hänt berättar nämligen Margareta Thorgren, hovets informationschef, att familjen är tillbaka på hemmaplan. Borta bra men hemma bäst!

Prinsessan med familj är åter i USA. Familjen har haft en underbar privat sommar här i Sverige”, skriver Margareta i ett sms till Hänt.

Det är helt enkelt dags för även kungligheterna att återgå till rutiner med skola och vardag. Men som tur är har prinsessan Madeleine och familjen många härliga sommarminnen att leva på eftersom de låter minst sagt nöjda med sommaren som varit.

FOTO: Bernard Rubsamen/dana press, Jonas Ekströmer/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN