Därför syns inte prinsessan Madeleines döttrar – nu avslöjar hovet

Prinsessan Adrienne, prinsessan Leonore och prinsessan Madeleine

Prinsessan Madeleine och hennes familj har tillbringat stora delar av sommaren i Sverige.
Däremot har hennes döttrar knappt synts till alls.
Här är anledningen!
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva
0:39

Efter reklamen: Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva

(0:39)

Slå på ljud

Prinsessan Madeleine och hennes man Chris O'Neill bor till vardags i Florida, USA, med sina barn – prinsessan Adrienne, prins Nicloas och prinsessan Leonore.

Men under sommarmånaderna hör det till vanligheterna att hon tar med sig sin familj och tillbringar ledigheten i Sverige med resten av kungafamiljen. Under pandemin blev det svårare att resa mellan länderna så man kan ju bara tänka sig att denna sommar blev lite extra speciell för kungafamiljen som äntligen fick spendera tid med varandra igen.

Madeleines glädje över att vara i Sverige efter pandemin

Att tillbringa somrarna i Sverige ligger minst sagt lite extra varmt om hjärtat för prinsessan Madeleine och Chris. I en intervju med Expressen berättade hon om glädjen över att vara tillbaka.

– Vi är så glada. Vi ser framemot en lång sommar i Sverige, det är det bästa som finns. Vi har alla längtat efter att få komma hem till Sverige, så vi är väldigt glada över att vara på plats, säger Madeleine och fortsätter:

– Vi ser framemot en härlig sommar i Sverige. Det känns skönt, man kan inte alltid ta sånt för givet längre, efter covid och när man inte har kunnat åka hem. Man uppskattar verkligen varje dag att få vara här.

Och Chris kan inte annat än att hålla med.

– Att spendera tid med min frus familj och träffa vänner. Vi har inte sett dem så mycket under de senaste tre åren. Det är fantastiskt att vara tillbaka, och att få komma upp hit där jag aldrig har varit, det är ett vackert land, säger han.

Därför syns inte Madeleines döttrar Adrienne och Leonore

Hela kungafamiljen har varit en hel del på deras favoritö Öland. Bland annat så firades Victoriadagen som vanligt på Solliden och flera av familjemedlemmarna har synts njuta av konserter på Borgholms slottsruin.

Däremot har prinsessan Madeleines döttrar lyst med sin frånvaro under hela semestern i Sverige.

När Hänt når Margareta Thorgren, hovets informationschef, frågar vi vad anledningen till detta är. Det visar sig att familjen helt enkelt har velat hålla sig lite under radarn i sommaren. Vi får också reda på att familjen nu återvänt till sitt hem i USA!

Prinsessan med familj är åter i USA. Familjen har haft en underbar privat sommar här i Sverige”, skriver Margareta i ett sms till Hänt.

FOTO: Johan Jeppsson/TT/Karin Törnblom/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN