ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neills familjelycka – hovet bekräftar glädjebeskedet

21 jul, 2022 
Malin Ljung
Mystiken kring prinsessan Madeleine och Chris O'Neill har varit stor, men nu bryter hovet tystnaden och bekräftar glädjebeskedet.
Annons
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåvaBrand logo
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva

Svenska folket är inte bortskämda med att få ha prinsessan Madeleine, 40, i landet. Men sedan början av juni har hon tillsammans med barnen prinsessan Leonore, prins Nicolas och prinsessan Leonore befunnit sig i Sverige.

Madeleine landade med döttrarna bara dagar efter sin födelsedag, medan maken Chris O'Neill och sonen Nicolas dök upp några dagar senare. Orsaken var att lillprinsen drabbats av en öroninflammation som han var tvungen att återhämta sig från.

Sedan dess har Madeleine bara synts vid ett fåtal tillfällen. Bland annat när hon tillsammans med maken Chris O'Neill och sonen Nicolas dök upp för att inviga sonens doppresent, en lekpark. Då uttryckte både Madeleine och Chris stor lycka över att få vara i Sverige igen.

Prinsessan Madeleine om sommaren i Sverige

– Att spendera tid med min frus familj och träffa vänner. Vi har inte sett dem så mycket under de senaste tre åren, sa Chris O'Neill till Expressen.

Annons

– Vi ser fram emot en härlig sommar i Sverige. Det känns skönt, man kan inte alltid ta sånt för givet längre, efter covid och när man inte har kunnat åka hem. Man uppskattar verkligen varje dag att få vara här, sa Madeleine i samma intervju.

Men frågetecknen har ändå omgärdat prinsessfamiljens vistelse i Sverige. Ingen av döttrarna har skymtats en enda gång, och under Victoriadagen dök Madeleine upp ensam då Chris varit tvungen att resa tillbaka till USA på grund av arbete.

Det har även varit oklart hur länge Madeleine och familjen stannar.

Nu meddelar hovet att familjen är återförenad i Sverige då Chris återigen kommit tillbaka och samtidigt lämnar de ett otroligt glädjebesked som säkerligen gör hela kungafamiljen lycklig – Madeleine stannar ytterligare en månad!

Så länge stannar prinsessan Madeleine i Sverige

– De är här nu och brukar åka hem ungefär vid skolstart och det är en bit in i augusti, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Expressen.

Annons

Huruvida svenska folket får se skymten av Madeleine och familjen är dock oklart. Hovet ville under torsdagen inte heller kommentera var de befinner sig eller vad de gör.

”Vi avböjer att kommentera vad kungafamiljen gör på semestern”, svarar hovet när Hänt frågar.

Madeleine har åtminstone inga åtaganden inbokade i den kungliga kalendern, och gissningsvis passar de på att tillbringa så mycket tid de kan med övriga familjemedlemmar. Tidigare har hovet avslöjat att kungen och drottningen tillsammans med barn och barnbarn brukar tillbringa mycket tid av sommaren på sitt älskade Solliden på Öland.

FOTO: Mikael Fritzon/TT, Jonas Ekströmer/TT,

Annons