Prinsessan Madeleines familjesorg – efter prinsparets bebisavslöjande

20 dec, 2020 
Prinsessan Madeleine & prinsparet
Sverige har precis nåtts av den fantastiska nyheten att prinsessan Sofia och prins Carl Philip väntar sitt tredje barn.
Men det är inte bara glada nyheter inom kungafamiljen just nu.
I ett inlägg på Instagram berättar prinsessan Madeleine nu om sin stora familjesorg.
Annons
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia väntar sitt tredje barn
Prins Carl Philip och prinsessan Sofia väntar sitt tredje barn

Det var under förra veckan som kungafamiljen avslöjade att Prinsessan Sofia och prins Carl Philip väntar sitt tredje barn. Nyheten offentliggjordes i ett inlägg på Instagram där de under en bild på prinsparet skrev om den stora familjelyckan. Inlägget fylldes snabbt av hundratals kommentarer från följare landet över som ville skicka sina varmaste gratulationer och hälsningar till paret, och många är minst sagt exalterade inför att se den nya prinsen.

Men någon som också visat sitt stöd till prinsparet efter den stora nyheten är prinsessan Madeleine. I en kommentar under inlägget där graviditeten avslöjades har hon nämligen kommenterat ett rött hjärta.

Men det är inte bara glada nyheter inom kungafamiljen just nu. I ett inlägg på Instagram berättar prinsessan Madeleine nu om sin stora familjesorg.

Därför har inte Madeleine träffat sin familj på länge

Coronapandemin har stoppat många från att träffa sina nära och kära, vilket kan bli tydligt i jul för många.

Annons

Allt svårare blir det också för de med familjemedlemmar i andra länder, vilket vår kungafamilj minst sagt har fått känna på det senaste året.

Tillsammans med sin man Chris O’Neill och sina tre barn Nicolas, Leonore och Adrienne bor prinsessan Madeleine nämligen i Florida sedan flera år tillbaka. Och då restriktionerna gällande att resa in och ut från USA har varit oerhört hårda, har familjen inte haft samma möjlighet att resa till Sverige och hälsa på familjen som innan.

Hittills har restriktionerna gjort att prinsessan missat en hel del stora händelser här hemma i Sverige, så som sin syster kronprinsessan Victorias födelsedag och ett par nära vänners bröllop – men nu verkar det inte ta stopp där.

Prinsessan Madeleines familjesorg

När coronapandemin drog igång var det ingen som visste hur länge det skulle dröja innan det blev som vanligt igen, och ännu är det ingen som vet. Det enda vi vet är att Madeleine länge hoppats på att restriktionerna skulle ha lagt sig vid det här laget så att hon skulle kunna vara i Sverige över jul, men nu meddelar prinsessan att så inte blir fallet. Under en bild på Instagram skriver hon.

Annons

”Det gör mig ledsen att jag inte kommer ha möjligheten att åka hem i år, men mitt hjärta är med hela Sverige!”

Och i kommentarsfältet är det många som lider med henne och visar sitt stöd.

”Du är saknad här i Sverige. Men nästa år blir det bättre, och då kan hela din familj komma hit igen”, skriver bland annat en följare.

”Önskar er en god jul, trots allt. Vi får alla göra de bästa vi kan”, skriver en annan.

”Hem är verkligen där hjärtat är. Jag saknar också att spendera julen tillsammans med min familj som är i London”, skriver en tredje.

Annons