ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Prinsessan Madeleines barn stoppas – avslöjar skillnaden för Leonore och Estelle

03 nov, 2022 
Prinsessan Leonore och prinsessan Estelle
Det visar sig finnas en stor detalj som skiljer sig mellan kronprinsessan Victorias barn och prinsessan Madeleines barn.
Nu bekräftar hovet orättvisan under höstlovet!
Annons
Så ser det ut när prinsparet jobbar – se klippet härBrand logo
Så ser det ut när prinsparet jobbar – se klippet här

Kronprinsessan Victoria och prins Daniels barn prinsessan Estelle och prins Oscar har just nu höstlov – som många andra barn i Sverige. Den lediga tiden från skolan tillbringar kungabarnen på andra sidan jorden då de just nu befinner sig på höstlovsresa ihop med sina föräldrar och morföräldrar.

Därför tar prins Carl Philip över som kung

Det var just att kung Carl Gustaf och drottning Silvia skulle lämna landet som blev offentlig först. Under förra veckan kom nämligen uppgifter om att prins Carl Philip hoppar in som kung under tiden då kung Carl Gustaf är bortrest.

”Behov av tillfällig riksföreståndare har att göra med avståndet på resan. I detta fall utanför Europa”, skrev då hovets informationschef Margareta Thorgren i ett meddelande till Hänt.

Annons

Därför stoppas prinsessan Madeleines barn

Brasilienresan är inte bara en privat familjeresa utan drottningen ska även närvara under ett evenemang. I samband med detta ansluter också prinsessan Madeleine, som vanligtvis lever i Florida, i USA.

När Hänt frågar hovet om prinsessan också ska dit för den privata familjeresan tillsammans med sina barn förklarar hovet att Madeleine är där för arbete.

”Drottningen och Prinsessan Madeleine besöker Childhood Brasil 8-10 november”, skriver hovet i ett mejl till Hänt.

Det verkar alltså inte som att prinsessbarnen får någon höstlovsresa med mormor och morfar denna gång. Istället får barnen stanna hemma i USA med pappa Chris O'Neill.

Några andra som inte får någon utlandsresa under höstlovet är prinsbarnen. Hemma i Sverige håller nämligen prins Carl Philip ställningarna och det är ett stort ansvar att träda in som tillfällig riksföreståndare.

Hänt har tidigare rapporterat om att en viss sak har ändrats på slottet sedan Carl Philip tog över tronen. Mer om det kan du läsa här!

FOTO: TT

Annons