Första bilden på prinsessan Madeleines barn efter långa tystnaden

Prinsessan Madeleines barn

Hela sommaren har vi fått tagit del av fina bilder på prinsessan Madeleine hemma på svensk mark.
Dock så har prinsessans barn lyst med sin frånvaro.
Men inte längre!

Prinsessan Madeleine, 40, och Chris O´Neill, 48, är bosatta på andra sidan Atlanten i Florida – med sina barn prinsessan Adrienne, prins Nicolas och prinsessan Leonore. Men även om familjen bort långt från Sverige så kommer de ofta tillbaka för att besöka Madeleines hemland. Under sommarmånaderna tar prinsessan med sig Chris och barnen och firar ledigheten med resten av kungligheterna i familjen.

Prinsessan Madeleines vistelse hemma i Sverige

Denna sommar var inget undantag och i juni möttes vi av nyheten att hela familjen hade landat på svensk mark igen. Men det var inte direkt någon semester till en början och prins Nicolas fick sätta igång direkt med ett kungligt uppdrag. Hela familjen tog sitt och pack upp till Ångermanland när prinsen skulle inviga en park vid naturreservatet Skuleberget. Under invigningen skedde en pressträff och både Madeleine och Chris pratade varmt om ankomsten till Sverige.

– Det känns jättebra att vara tillbaka i Sverige, sa Madeleine.

Och Chris O´Neill likaså.

– Det är fantastiskt att vara tillbaka, och att få komma upp hit där jag aldrig har varit, det är ett vackert land, sa han.

Nu fångas Leonore, Adrienne och Nicolas på bild i Sverige

Men resten av sommaren har Madeleines barn lyst med sin frånvaro. Även om prins Nicolas fick skina framför kameran i början av deras vistelse så har vi inte sett till varken prinsessan Adrienne eller prinsessan Leonore.

När Hänt nådde Margareta Thorgren, hovets informationschef så berättar hon att familjen helt enkelt hållit sig lite under radarn i somras och familjen har nu återvänt hem till USA!

Prinsessan med familj är åter i USA. Familjen har haft en underbar privat sommar här i Sverige”, skriver Margareta i ett sms till Hänt.

Men nu har Svensk dam publicerat nya bilder från vistelsen i Sverige. På bilderna skymtar vi nämligen alla tre syskonen utanför Hovstallet på Östermalm. Enligt källor till Svensk dam så togs bilderna i samband med en ridlektion och på bilderna kan vi se prinsessan Adrienne i ridkläder.

FOTO: Patrick Trägårdh/TT, Jonas Ekströmer/TT

FRÅN FÖRSTASIDAN