TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prinsessan Madeleine bryter tystnaden – visar yngsta dottern Adrienne

10 mar, 2021 
Prinsessan Madeleine och dottern Adrienne
Prinsessan Madeleine lever sitt liv i Florida med maken Chris O'Neill och barnen.
Men på grund av pandemin har hon inte kunnat vara lika närvarande som vanligt med resten av kungafamiljen.
Nu visar hon upp en ny bild på dottern efter en lång tids tystnad.
Annons
5 charmiga ögonblick med prinsessan EstelleBrand logo
5 charmiga ögonblick med prinsessan Estelle

Prinsessan Madeleine, 38, och maken Chris ONeill, 46, har valt att bosätta sig i Florida, efter att ha bott i städer som New York, London och Stockholm. Men sedan sommaren 2018 har de varit Miami-bor.

Tillsammans har de barnen Leonore, 6, Nicolas, 5, och Adrienne, 3. Och av Madeleines sociala medier att döma så verkar de trivas väldigt bra i USA. Hon lägger ofta upp bilder med barnen och delar med sig av roliga händelser. På senaste har dock Prinsessan Madeleine inte visat upp så mycket på sociala medier, men nu har följarna fått ta del av en ny bild.

Prinsessan Madeleines tid med familjen i Florida under coronapandemin

Coronapandemin har stoppat många från att träffa sina nära och kära, vilket främst blev extra tydligt under julen 2020. Allt svårare blev det också för de som har familj i andra länder, vilket Madeleine och kungafamiljen fått känna på det senaste året.

Eftersom Madeleine är bosatt i Florida och restriktionerna gällande att resa in och ut från USA har varit oerhört hårda, har familjen inte haft möjlighet att resa till Sverige och hälsa på familjen som de annars är vana vid.

Annons

Hittills har restriktionerna gjort att prinsessan missat stora händelser i Sverige, så som sin syster Kronprinsessan Victorias födelsedag och att få vara med och gratulera Prins Carl Philip och Prinsessan Sofia för graviditeten.

Efter Prinsessan Madeleines familjesorg – visar upp bild på yngsta dottern Adrianne

När coronapandemin drog igång var det ingen som visste hur länge det skulle dröja innan det blev som vanligt igen. På Instagram meddelade Prinsessan Madeleine om sorgen att inte kunna resa hem till Sverige över jul.

”Det gör mig ledsen att jag inte kommer ha möjligheten att åka hem i år, men mitt hjärta är med hela Sverige!”

Och i kommentarsfältet var det många som led med henne och visade stöd.

”Du är saknad här i Sverige. Men nästa år blir det bättre, och då kan hela din familj komma hit igen,” skriver bland annat en följare.

Det enda vi vet är att Madeleine länge hoppats på att restriktionerna skulle ha lagt sig vid det här laget. Men nu verkar det finnas något värt att fira! Madeleine har nämligen publicerat en bild för första gången på tre månader.

Och bilden är ingen mindre en på hennes yngsta dotter, Adrienne, som precis har fyllt tre år.

På bilden skriver Prinsessan Madeleine: ”Grattis på 3-års dagen till vår söta lilla charmör. Vi älskar dig Adrienne.”

FOTO: Instagram // Christine Olsson/TT

Annons