LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafBrittiska kungahuset

Frun svårt sjuk – då är prinsen otrogen helt öppet: ”Hur kan du?!”

28 feb, 2022 
Emelie Tholin
Charlene, Prins Albert och hans älskarinna Nicole Costa.
Charlene är kvar på sjukhuset – då visar sig prins Albert öppet med älskarinnan Nicole.
“Hela Monaco pratar om när skilsmässan blir officiell. Antagligen sker det när Charlene är på benen igen. Om hon någonsin blir bra”, siar en uppgiftslämnare.
Annons
5 detaljer om våra kungligheter som du kanske inte hade koll påBrand logo
5 detaljer om våra kungligheter som du kanske inte hade koll på

Prins Charles, 73, hade som bekant svårt att glömma sin Camilla Parker, 74, och prins Albert, 63, tycks inte kunna slita sig från sin Nicole Coste, 50, heller.

Medan Charlene, 44, genomgår sitt livs svåraste kris – och försöker rehabilitera sig på privatsjukhuset i Schweiz visar sig nu prins Albert öppet med sin mångåriga älskarinna Nicole, som han har sonen Alexandre, 18, med.

– Hela Monaco pratar om när skilsmässan blir officiell. Antagligen sker det när Charlene är på benen igen. Om hon någonsin blir bra, säger en uppgiftslämnare nära hovet och fortsätter:

– Hon har tappat halva sin kroppsvikt och väger runt 35 kilo. Jag tror inte många skulle känna igen henne idag.

Till vänster en bild från när prins Alberts och Charlenes relation var ny. De senaste åren har äktenskapet kallnat.

Monegaskiska hovet försökte in i det sista mörka Charlenes allvarliga hälsotillstånd. Innan jul tvingades Albert bekräfta sin hustrus dåliga tillstånd.

Annons

– Charlene kunde varken klara det officiella, livet i stort eller ens att vara med familjen, sade han då.

Så träffade prins Albert älskarinnan Nicole

Under hela Charlenes och Alberts äktenskap har Nicole Coste varit ett stort orosmoment. Charlene har därför sett till att hålla Albert borta från både Nicole och sonen Alexandre, vilket gjort Nicole upprörd.

– Hon borde tänka på mitt oskyldiga barn. Jag vill inte attackera henne, men jag tror att det handlar om svartsjuka och jag förstår inte varför. Jag har gått igenom ett helvete i kampen för min sons namn och framtid, har Nicole sagt i intervjuer.

Prins Alberts älskarinna Nicole med sonen Alexandre.

Det var 1997 som Albert föll pladask för dåvarande flygvärdinnan Nicole under en flygning mellan Nice och Paris. Efter att ha småpratat under resan bad Albert om Nicoles kontaktuppgifter.

Annons

– Två veckor senare hade jag ett meddelande på mobilen: ”Hej, det är Albert. Jag vet inte om du kommer ihåg mig. Vi träffades på flyget mellan Nice och Paris. Här är mina nummer”, har Nicole berättat.

Albert bjöd senare Nicole till Monaco, de umgicks med vänner, de tog en promenad i Casino-parken, han tog hennes hand. Sex år senare föder Nicole ensam sonen Alexandre på ett sjukhus i Paris. Han bär sin pappas förnamn (prins Alberts andranamn är Alexandre) och sin mammas efternamn.

Ett par år senare – när furste Rainier lämnat jordelivet – erkänner Albert faderskapet.

Nu visar sig Albert öppet med Nicole. Enligt källor ska Nicole och sonen ha flyttat in i en av Alberts våningar med utsikt över havet.

– Det här ser verkligen inte bra ut. Hur kan du, prins Albert? Han kunde sköta detta lite snyggare även om han aldrig tycks ha slutat älska Nicole, dundrar en uppgiftslämnare.

Foto: TT

Annons