ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt
TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Prins Daniel plötsligt försvunnen – hovet bekräftar orsaken

24 mar, 2022 
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria
Prins Daniel och kronprinsessan Victoria har arbetat från olika håll den senaste tiden.
Men nu var det ett bra tag sedan prins Daniel syntes till.
Var är han? Hovet svarar.
Annons
Här tränger sig kungen förbi kronprinsessparet under Nobelfirandet 2021 – Se klippet härBrand logo
Här tränger sig kungen förbi kronprinsessparet under Nobelfirandet 2021 – Se klippet här

I början av år 2022 så såg kronprinsessan Victoria, 44, och prins Daniels, 48, schema relativt luftigt ut framöver. Dock skedde en förändring. Istället har de arbetat på som bara den! Ibland ihop och nu den senaste tiden på två olika håll. Hur ser schemat ut framöver? Var håller prins Daniel hus?

Prins Daniels mystiska frånvaro

För en vecka sedan delade kungahuset med sig av bilder på Instagram där det visade sig att prins Daniel lämnat landet, utan kronprinsessan Victoria. Prinsen var i USA och arbetade, medan kronprinsessan var kvar i Sverige och jobbade på eget håll.

Men var har prins Daniel tagit vägen efter sin USA-resa? Att han är hemma i Sverige står klart. Men han har inte synts till i det offentliga ljuset. Istället har kronprinsessan Victoria fortsättningsvis arbetat på eget håll. Den 22 mars närvarade hon på ett seminarium arrangerat av Stockholm International Water Institute i Stadshuskällaren. Dagen därpå deltog kronprinsessan när riksdagen firade Nordens dag, med bland annat samtal om Norden och det nordiska samarbetet. Båda dagarna utan prins Daniel vid sin sida.

Kronprinsessan Victoria arbetar utan prins Daniel vid sin sida
Kronprinsessan Victoria.

Hovets svar på prins Daniels mystiska frånvaro

Var håller prins Daniel hus någonstans? Arbetar han på eget håll eller är han ledig? Nu svarar hovet på frågan om prins Daniels mystiska frånvaro.

– Han arbetar, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Hänt och fortsätter:

– Var förra veckan i USA med IVA.

Och när man kikar in kungahusets kalender så verkar det faktiskt som att prins Daniel har fullt upp framåt. Han ska bland annat närvara vid Norrtälje stads 400-årsjubileum i slutet på mars. Så då kommer han förhoppningsvis äntligen synas i det offentliga ljuset igen. Så himla härligt!

FOTO: Karin Törnblom/TT, Jonas Ekströmer/TT

Annons