Madeleine och Chris O'Neills överraskande familjebesked – stora glädjen

Chris O'Neill och prinsessan Madeleine sommaren 2021 på Öland

Glädjen var stor när prinsessan Madeleine äntligen kom till Sverige för två veckor sedan.
Nu kommer ett överraskande familjebesked med Chris O'Neill som glädjer många!
Slå på ljud

Många jublade högt när det visade sig att prinsessan Madeleine och barnen Leonore, Nicolas och Adrienne var på svensk mark igen i slutet av juni! Familjen som vanligtvis bor i Florida, USA, har på grund av coronapandemin inte kunnat åka hem till Madeleines älskade Sverige på över 1,5 år.

Istället har kungafamiljen visat upp hur de haft tät kontakt via videosamtal för att hålla sig uppdaterade om varandra.

Det gör kungafamiljen på Öland sommaren 2021

Nu befinner sig hela kungafamiljen samlad på Öland där de under förra veckan firade kronprinsessan Victorias födelsedag med pompa och ståt. Systrarna Madeleine och Victoria syntes dessutom tillsammans på konsert. Och lyckan var stor när prinsessans make Chris O'Neill visade sig vara på plats i Sverige också!

De små kusinerna prinsessan Estelle och prinsessan Leonore verkar också ha njutit av återföreningen, de två har varit med sina föräldrar på konserter på Öland och setts busa runt hand i hand.

Hovet har tidigare varit fåordiga om Madeleines vistelse i Sverige, de har inte kunnat svara på frågan om när – eller ens om – familjen skulle komma hit över sommaren. Men nu kommer de med ett gigantiskt glädjebesked om Madeleine och Chris; familjen förväntas nämligen vara kvar på svensk mark minst till mitten av augusti.

TALAR UT Filips ärliga ord till vännen – erkännandet efter tuffa tiden

Så länge stannar prinsessan Madeleine i Sverige

hovets hemsida kan man i kalendern se att de annonserat att hela kungafamiljen, inklusive Madeleine och Chris, kommer att delta under prins Carl Philip och prinsessan Sofias nyfödda son Julians dop.

Tyvärr är det sedan innan bestämt att dopet inte kommer att direktsändas i tv, vilket de andra barnens dop gjorts. Men den 14 augusti kommer Julian att döpas i Drottningsholms slottskyrka och förhoppningsvis delar familjen med sig av bilder från ceremonin. Det brukar vara både bus och skratt från kungafamiljens yngsta medlemmar när det vankas samling i kyrkan.

LÄS OCKSÅ: Martin Stenmarcks lycka efter skilsmässan

LÄS OCKSÅ: Karl Fredrik avslöjar barnplanerna efter förlovningen

FOTO: Jonas Ekströmer/TT

SENASTE NYTT!