LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Kungligheten klar för Masked singer – nu är det avslöjat

10 nov, 2022 
Felicia Hovryd
Dandy i säsong 3 av Maskorama
Masked Singer gör succé även i Norge i Maskorama. Nu avslöjas att den kungliga familjemedlemmen gömmer sig bakom masken.
Se vem här!
Annons
Här avslöjas den dolda kungligheten i Masked SingerBrand logo
Här avslöjas den dolda kungligheten i Masked Singer

Masked Singer blev en succé när programmet sändes i Sverige, tittarna hemma i soffan kunde se ett gäng hemliga kända personer i kostymer sjunga och med hjälp av ledtrådar och sångrösten försöka lista ut vilka kändisar som glömde sig under masken.

Och nu avslöjas det att en familjemedlem i kungahuset medverkat i programmet!

Blir det en säsong 3 av Masked Singer Sverige?

Expertpanelen som bestod av Måns Zelmerlöw, Pernilla Wahlgren, Nour el Refai och Felix Herngren skulle lista ut vilka kända personer som gömde sig bakom varje mask. Tareq Taylor, Malin Berghagen, Marianne Mörck och norska tvillingarna Marcus och Martinus Gunnarsen var några som var de hemliga kändisarna som sjöng i säsong två av programmet.

Men för alla Masked Singer-fans är det ännu inte klart om det blir ytterligare en till säsong. För Hänt har programledaren David Hellenius tidigare berättat att säsong tre inte är spikad än.

Annons

– Det vet man ju inte, men jag vågar nog säga att det borde ju bli det. Det har varit väldigt kul, det är otroligt många som har tittat och sådär så jag tycker ändå att det lutar mot det, berättade David tidigare för Hänt.

Kungligheten gömde sig i kostymen i Masked Singer

Men det är inte bara i Sverige som programmet har blivit populärt, även i USA, Storbritannien och Norge har Masked Singer gjort succé. Och nu avslöjades det i Norges upplaga, Maskorama, att ingen mindre än prinsessan Märtha Louises, 51, äldsta dotter Maud Angelica Behn, 19, gömde sig i kostymen Dandy.

Maud sjöng bland annat Britney Spears låt Oops I Did It och Lana Del Rays låt Young And Beautiful. Och efter att Maud tagit av sig masken i programmet delade mamma Märtha Louise en hyllning till dottern.

”Så stolt av dig Maud. Du levererade bättre än jag någonsin trott. Du imponerade verkligen! Så stolt över dig.”, skriver prinsessan Märtha Louise på sin Instagram.

Foto: NRK TV, INSTAGRAM

Annons