LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Kronprinsessan Victorias kamp med barnen – det vägrar de göra

29 okt, 2023 
Naturen har en stor betydelse för kronprinsessan Victoria.
Men barnen Estelle och Oscar är inte lika imponerade.
Nu berättar hon om kampen att få med barnen ut i naturen och även hennes hemliga knep.
– Ta med en tennisboll. Det är det bästa sättet. Då kan man leka kull och då kommer man framåt på ett helt annat sätt. Det är det bästa vi gjort, säger kronprinsessan i programmet Naturmorgon.
Annons

Ladda ner Hänts nya app här - nöje och nyheter utan betalväggar!

Susie Päivärintas avslöjande om kronprinsessan Victorias flytt: ”Spanat in”Brand logo
Susie Päivärintas avslöjande om kronprinsessan Victorias flytt: ”Spanat in”

Kronprinsessan Victoria har barnen Estelle och Oscar tillsammans med prins Daniel. Både Victoria och Daniel är glada i naturen och skogen betyder mycket för kungligheterna. Men för barnen har det inte lika stor betydelse.

Nyligen gav kronprinsessan sig ut i skogen tillsammans med Sveriges Radios Mats Ottosson i programmet Naturmorgon. Under skogsturen berättade Victoria om naturens betydelse och hur viktigt det är för henne.

Kronprinsessan Victoria om kampen med Estelle och Oscar

Victoria beskriver också hur gärna hon vill föra vidare kärleken till naturen till sina barn. Men att få med sig kronprinsessbarnen på långa promenader och vandringar, är inte alltid så lätt.

Kronprinsessan har hittat ett knep som gör det lättare att få med barnen ut på en skogstur.

– Ta med en tennisboll. Det är det bästa sättet. Då kan man leka kull och då kommer man framåt på ett helt annat sätt. Det är det bästa vi gjort, säger kronprinsessan i programmet.

Kronprinsessan beskriver deras lek där de ska träffa varandra med bollen samtidigt som de går och hur leken är rolig för hela familjen.

– Daniel är bra på att träffa, Oscar är bra på att springa, Estelle är också bra på att springa. Jag är väldigt dålig på att träffa, säger hon.

FOTO: TT

Annons