TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl Gustaf

Efter skandalbilderna – så ändras prins Harrys och Meghan Markles bröllop

15 maj, 2018 
AvAgnethe Alm
Tanken var att Meghan Markle skulle följas till altaret av sin pappa när hon gifter sig med prins Harry i helgen. Men nu kommer beskedet som gör Meghan förkrossad – hennes pappa kommer inte på bröllopet.
Annons

Bröllopet mellan prins Harry, 33, och Suits-skådisen Meghan Markle, 36, har inte gått obemärkt förbi i världspressen. Tidigare har det blivit känt att Meghan Markle portat sin egen halvbrorThomas Markle Jr, 51, från bröllopet. Halvbrodern har även vädjat i ett brev om till prins Harry att han ska ställa in bröllopet – bara två veckor innan bröllopsdatumet.

Och precis när stormen lagt sig kommer nästa besked. Meghan Markles pappa, Thomas Markle, 73, har drabbats av en hjärtattack och kommer inte att kunna närvara på bröllopet, rapporterar nöjessajten Radar Online.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Trots att Thomas Markle blivit utskriven från sjukhuset för att kunna gå på bröllopet tillkännager han nu att det inte bara är hjärtattacken som får honom att hålla sig borta. Den avgörande anledningen till varför han inte kommer är att han inte vill skämma ut Meghan på hennes bröllopsdag.

Annons

Under den gångna veckan har Thomas Markle nämligen hamnat i blåsväder för att han tagit emot betalning för iscensatta paparazzifoton. På bilderna sitter Thomas på ett internetkafé och surfar på webbsidor på sin dotter och prins Harry, skriver Daily Mail. Nu berättar Thomas Markle att han är djupt ångerfull över bilderna. Han trodde inte att det skulle bli en så stor uppståndelse. Hur mycket han fick för bilderna vill han inte säga, men han menar att han tidigare tackat nej när han fått erbjudande om betalning för en intervju om sin dotter.

När Meghan Markle fick beskedet från sin pappa blev hon förkrossad.

– Jag har förstått att Meghan Markle väldigt gärna vill ha sin pappa vid sin sida under bröllopet trots allt som hänt, säger BBC:s kungliga reporter Nicholas Witchell.

Den 19 maj är bröllopet i Saint George’s kapell vid slottet Windsor.

Foto: IBL

Annons