TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Uppgifter: Hit går prins Harrys och Meghan Markles oväntade smekmånad

11 apr, 2018 
AvAngelica Jaako Billenman
Den 19 maj gifter sig brittiska prins Harry med Meghan Markle. Nu avslöjas var de kommer att tillbringa sin smekmånad.
Annons

Prins Harry, 33, har arbetat i brittiska armén i tio år och innehar titeln kapten. Två gånger har han varit i Afghanistan för att serva sitt land. Och kanske är det hans bakgrund i det militära som legat till grund för hans och blivande hustrun Meghans Markles val av smekmånad.

För den är rätt ovanlig ändå.

Sajten X17 Online menar att de vet var prinsparet kommer att tillbringa sin första tid efter bröllopet den 19 maj, och det är i öknen i Namibia, där paret kommer att bo i tält!

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Visserligen är det väldigt lyxiga tält på Hoanib Valley Camp, där ett tält kostar runt 5000 kronor per natt och person, men då kommer man också mycket nära naturen och har chans att se både giraffer, elefanter och lejon, enligt campens hemsida.

Prins Harrys storebror, prins William, 35, och hans fru Kate Middleton, 36, valde en mer konventionell smekmånad när de gifte sig 2011. Paret reste då till ögruppen Seychellerna i Indiska oceanen, där många av världens mest lyxiga hotell finns. Paret semesterade på den privatägda ön North, för att vara säkra på att undgå nyfikna paparazzifotografer. Men så hade också deras smekmånad en något högre budget. Strandvillan som de bodde i kostade runt 34 000 kronor per natt, men då ingick all mat, dryck och aktiviteter på ön.

Annons

Den amerikanska Suits-skådisen Meghan Markle och prins Harry har varit ett par 1,5 år. De förlovade sig den 27 november i fjol. Till vigseln i i St. Georges chapel, Windsor, i Storbritannien, är cirka 600 gäster inbjudna och flera kända namn, bland annat väntas 90-talsgruppen Spice Girls återförenas och uppträda!

FOTO: IBL

Annons