Uppgifter: Hit går prins Harrys och Meghan Markles oväntade smekmånad

Den 19 maj gifter sig brittiska prins Harry med Meghan Markle. Nu avslöjas var de kommer att tillbringa sin smekmånad.

Prins Harry, 33, har arbetat i brittiska armén i tio år och innehar titeln kapten. Två gånger har han varit i Afghanistan för att serva sitt land. Och kanske är det hans bakgrund i det militära som legat till grund för hans och blivande hustrun Meghans Markles val av smekmånad.

För den är rätt ovanlig ändå.

Annons:
Här är vårens mest omtalade – och viktigaste – armband

Sajten X17 Online menar att de vet var prinsparet kommer att tillbringa sin första tid efter bröllopet den 19 maj, och det är i öknen i Namibia, där paret kommer att bo i tält!

Visserligen är det väldigt lyxiga tält på Hoanib Valley Camp, där ett tält kostar runt 5000 kronor per natt och person, men då kommer man också mycket nära naturen och har chans att se både giraffer, elefanter och lejon, enligt campens hemsida.

Prins Harrys storebror, prins William, 35, och hans fru Kate Middleton, 36, valde en mer konventionell smekmånad när de gifte sig 2011. Paret reste då till ögruppen Seychellerna i Indiska oceanen, där många av världens mest lyxiga hotell finns. Paret semesterade på den privatägda ön North, för att vara säkra på att undgå nyfikna paparazzifotografer. Men så hade också deras smekmånad en något högre budget. Strandvillan som de bodde i kostade runt 34 000 kronor per natt, men då ingick all mat, dryck och aktiviteter på ön.

Den amerikanska Suits-skådisen Meghan Markle och prins Harry har varit ett par 1,5 år. De förlovade sig den 27 november i fjol. Till vigseln i i St. Georges chapel, Windsor, i Storbritannien, är cirka 600 gäster inbjudna och flera kända namn, bland annat väntas 90-talsgruppen Spice Girls återförenas och uppträda!

Den 27 november 2017 förlovade sig prins Harry med Meghan Markle.

Prins Harry har designat ringen till Meghan Markle.

Paret hade varit tillsammans i ett år innan förlovningen.

Harry friade till Meghan samtidigt som de lagade ugnsrostad kyckling.

På vigseln förväntas runt 600 gäster.

Hetast på Hänt TV: Sigrid Bernsson om bråken med Samir Badran – berättar för Jonna och Johanna

LÄS OCKSÅ: Därför stoppar prins Harry och Meghan Markle sina bröllopsgåvor

LÄS OCKSÅ: Systerns vädjan i svensk press – inför Meghan Markle och prins Harrys bröllop

FOTO: IBL