Därför portar Meghan Markle sin bror från bröllopet: "Inte fått en inbjudan"

Släkten är värst. I alla fall om man ska tro uppgifterna som florerar i världspressen. Meghan Markle väljer nu att inte bjuda sin bror på bröllopet.

Förberedelserna inför prins Harrys och Meghan Markles sagobröllop är i full gång. En som inte fått en ”save the date” är Meghan Markles 15 år äldre halvbror Thomas Markle Jr, 51. Enligt Radar Online kommer Thomas få bevittna sin systers vigsel framför tv:n hemma i Oregon, USA.

– Thomas har inte fått en inbjudan, säger en källa till nöjessajten och uppger att Meghan är besviken på honom.

– Om han skulle sluta prata med media skulle han kanske ha blivit bjuden, siar källan.

Meghan har fått många tråkiga rubriker på grund av sin familj. I fjol greps Thomas Markle Jr efter ha påståtts riktat en pistol mot flickvännen Darlene Blounts huvud – en skandal som skakade det brittiska kungahuset.

Thomas anklagades för att ha uppträtt hotfullt, innehavt vapen olagligt och för att ha riktat ett skjutvapen mot en annan person. Han friades senare från anklagelserna.

En som förmodligen inte heller blir bjuden på prinsbröllopet är Meghans halvsyster Samantha Grant. Hon har ett flertal gånger gått ut i media och kallat sin syster Meghan en ”lycksökerska som brittiska kungahuset borde akta sig för”. Outch!

Tidigare i år berättade prins Harry  i BBC:s radioprogram “Today” om den första julen med Meghan Markle. Han beskrev hur hans familj hade älskat att ha henne med under julfirandet på residenset Sandringham i östra England och att det var speciellt även för fästmön.

– Det är som familjen hon aldrig haft. Det var fantastiskt att ha henne där, sa prins Harry i programmet.

Uttalandet fick Meghan Markles släktingar att reagera. Halvsystern Samantha rasade på Twitter:

”Hon har en stor familj som alltid fanns där med henne och för henne. Vårt hem var väldigt normalt och när pappa och Doria skilde sig såg vi alla till att hon hade två hem”.

Den 19 maj är bröllopet i Saint George’s kapell vid slottet Windsor.

LÄS OCKSÅ: Därför stoppas Kate Middleton från prins Harrys bröllop med Meghan Markle

LÄS OCKSÅ: Terrorhotet mot prinsparet – Meghan Markle fick paket med vitt pulver

FOTO: Stella, IBL