Därför stoppas Kate Middleton från prins Harrys bröllop med Meghan Markle

Prinsbröllopet den 19 maj är årets stora kungliga händelse i Storbritannien. Nu uppger brittiska OK att hertiginnan Kate Middleton inte kommer att närvara på bröllopet.

Prins William, 36, och Kate Middleton, 36, får sitt tredje barn i vår. Enligt uppgifter i brittiska OK planerar Kate att föda barnet hemma i Cambridge.

– Det finns inget officiellt förlossningsdatum, men mycket tyder på att bebisen beräknas komma efter den 23 april, säger en källa.

Om värkarna sätter igång senare kan prins Harrys, 33, och Meghan Markles, 37, sagobröllop den 19 maj vara i fara för Kates del.

Kate Middleton är som bekant en tapper kvinna och kommer att göra sitt yttersta för att närvara vid vigseln och den efterföljande festen.

Detta dilemma påminner om när prins Carl Philip, 38, och prinsessan Sofia, 32, gifte sig den 13 juni 2015. Prinsessan Madeleine, 35, var då höggravid med prins Nicolas, 2, i magen, men lyckades ändå knipa inför vigseln. Blott två dagar senare, den 15 juni, födde hon sin och maken Chris O’Neills son.

LÄS OCKSÅ: Raseriet mot gravida Kate Middleton – efter nya bilderna

Kate Middleton är just nu gravid med sitt tredje barn.

Tillsammans med sin make prins William har Kate barnen prins George prinsessan Charlotte.

Den 19 maj gifter sig Kates svåger prins Harry med den amerikanska skådespelerskan Meghan Markle.

LÄS OCKSÅ: Terrorhotet mot prinsparet – Meghan Markle fick paket med vitt pulver

SENASTE NYTT!