Meghan Markles bror kräver att prins Harry ska ställa in bröllopet: "Det är inte för sent"

Meghan Markles bror gör allt för att förstöra för sin syster. Nu vädjar han i ett brev till hennes blivande man, prins Harry, att han ska ställa in deras bröllop den 19 maj.

Den amerikanska Suits-skådisen Meghan Markle, 36, har inte den bästa uppladdningen inför sitt bröllop med brittiska prins Harry, 33. Bara drygt två veckor innan det kungliga bröllopet den 19 maj har hennes halvbror, Thomas Markle Jr, 51, skrivit ett brev där han vädjar till sin svåger att blåsa av hela bröllopet. Anledningen är att han är bitter över att ingen från hans familj blivit bjuden på vigseln.

“Det är inte för sent” skriver han i brevet och menar på att det inte är för sent att ställa in allt. Dessutom skriver han att Meghan “uppenbarligen inte är rätt kvinna” för prins Harry.

Outch!

Annons:
Minetan ger dig sommarbruna ben på en timme

Han fortsätter:

“Ju mer tiden går inför bröllopet har det blivit väldigt tydligt att det här är det största misstaget i kungliga bröllopshistorien. Jag är förvånad att du inte ser den riktiga Meghan, som hela världen nu ser. Meghans försök att spela rollen som en prinsessa är sämre än en gammal c-skådis i Hollywood.”

I brevet anklagar Thomas Markle Jr. också sin halvsyster för att ha gjort deras gemensamma far pank för att hon skulle slå i Hollywood.

“Hon glömmer lätt att vore det inte för min pappa skulle hon torka bord och sitta barnvakt för att betala tillbaka sin skuld.”

Sedan brevet publicerades först i In Touch, har Meghan Markle fått uppbackning av sin halvsyster Samantha Markle, som är helsyster med Thomas Markle Jr.

“Ge henne en chans! Jag har alltid stått upp för sakerna jag ser upp till henne för och allmänheten har tagit det här för långt. Min bror måste sluta med sin alkoholism och sina lögner.” skriver hon på Twitter.

Den 27 november 2017 förlovade sig prins Harry med Meghan Markle.

Prins Harry har designat ringen till Meghan Markle.

Paret hade varit tillsammans i ett år innan förlovningen.

Harry friade till Meghan samtidigt som de lagade ugnsrostad kyckling.

På vigseln förväntas runt 600 gäster.

HETAST PÅ HÄNT TV: EMMA HELLSTRÖM om uppbrottet med SMAIL: ”Var inte den enda” (JOHANNA BLADH-intervju)

LÄS OCKSÅ: Uppgifter: Hit går prins Harrys och Meghan Markles oväntade smekmånad

LÄS OCKSÅ: Därför stoppar prins Harry och Meghan Markle sina bröllopsgåvor

FOTO: IBL, Stella

SENASTE NYTT!