LÄS MER:Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip
Festis marknadsföring banner

Drottning Elizabeths barnbarn återförenade – efter år av intriger

11 sep, 2022 
Prins Harry, prins William, prinsessan Kate och Meghan Markle
Det har länge varit känt att prins William och prins Harry haft en minst sagt skavig relation.
Nu syns de tillsammans i offentligheten för första gången på två år.
Se första bilderna här!
Annons
Drottning Elizabeth död – 96 år gammalBrand logo
Drottning Elizabeth död – 96 år gammal

Under torsdagen nåddes vi av ett enormt och fruktansvärt besked att drottning Elizabeth lämnat oss 96 år gammal. Ett besked som kom att skaka om stora delar av världen.

Sorgen är stor för hela landet och inte minst för hennes närmsta familj. I ett pressmeddelande uttryckte hennes son och nu kung Charles sin enorma sorg efter sin mammas bortgång.

”Min älskade mammas död, hennes kungliga majestät drottningen, är en djup sorg för mig och alla mina familjemedlemmar. Vi sörjer djupt bortgången av en uppskattad suverän och en mycket älskad mor.”, skriver han och fortsätter:

Annons

”Jag vet att hennes bortgång kommer att kännas hårt över hela landet, rikena och samväldet och för hur många människor som helst världen över. Under den här perioden av sorg och förändring ber min familj och jag om respekt och den djupa tillgivenhet som drottningen alltid stod för.”

Den kyliga realtionen mellan prins William och prins Harry

Flera i familjen var på plats under torsdagen och kunde ta farväl av drottningen – men ett av paren hann inte fram i tid. Det var prins Harry och och hans hustru Meghan Markle, 41, som inte fick ta ett sista farväl.

Annons

Prins Harry satt på ett plan men landade försent och Meghan befann sig på Windsor castle utanför London. Planen var att även hon skulle varit med men planerna ändrades drastiskt och så blev inte fallet.

Det har länge varit känt att relationen mellan syskonen prins Harry och prins William inte varit den bästa och den har under flera år kantats av bråk. Relationen mellan deras fruar – Meghan Markle och prinsessan Kate ska även den vara kylig. Hur relationen var i slutet av drottningens tid i livet är oklar.

När kung Charles höll sitt första tal till nationen nämnde han båda sina söner och deras fruar och experter drog då slutsatsen att han hoppades att den tragiska händelsen skulle föra dem samman igen. Något som möjligtvis redan kan ha slagit i uppfyllelse. Åtminstone om man ska tro de färska bilderna.

Syskonparet fångas på bild tillsammans – första gången på två år

Det har fram tills nyligen rapporterats om att syskonen inte ens pratat med varandra, men nu publiceras det bilder på när prins William och prins Harry samt deras fruar går sida vid sida. Det är första gången man ser de tillsammans i media på två år.

Annons

Det var under lördagen som de besökte slottet Windsor och tillsammans betraktade det gigantiska blomhav som dykt upp efter drottningens bortgång.

Journalisten Omid Scobie som är nära vän till prins Harry och Meghan publicerade under lördagen på Twitter att det var prinsen och prinsessan av Wales som kort inpå besöket bjöd in hertigparet. I samma tweet meddelade han att kvartetten lämnade slottet i samma bil.

Annons

FOTO: TT

Annons