David Hellenius pik till Chris O'Neill – frågan om prinsessan Madeleine

DAVID HELLENIUS, PRINSESSAN MADELEINE, CHRIS O'NEILL

I Masked singer snackas det frekvent om våra svenska kungligheter och förutom avslöjanden om kungen och drottningen så delas även pikar ut.
Nu kommer David Hellenius med en teori om herr Chris O'Neill.
Så firar Chris O'Niell sin födelsedag
0:49

Efter reklamen: Så firar Chris O'Niell sin födelsedag

(0:49)

Slå på ljud

En ny säsong av TV4:s succéprogram Masked singer är äntligen tillbaka och även detta år är det stort intresse kring vilka kändisarna är som gömmer sig bakom maskerna.

I fredagens avsnitt var det Fru Kanin som åkte ut och panelen tappade hakan när de såg vem som gömde sig under masken: Tidigare vice statsminister Mona Sahlin, 65!

– Det är en kärleksförklaring till mina två barnbarn Tyra och Vinny, för de älskade Masked singer förra säsongen. Då gissade du, Måns, mitt namn och de var så besvikna att det inte var jag. Så då tänkte jag att frågar de nu så gör jag det här, för det är för Tyras och Vinnys skull helt enkelt, sa Mona Sahlin i programmet och avslutade:

– Jag hoppas de tycker att de har en hyfsat häftig mormor.

Fru Kanins ledtråd om kungen – Silvias missnöje

I årets säsong har det förekommit en hel del gissningar som har med kungafamiljen att göra. Åtminstone så har våra kungligheter kommit på tal flera gånger i programmet – inte minst i samband med Fru Kanin-Mona.

En av Monas ledtrådar väckte nämligen många frågetecken hos kändispanelen, nämligen den om kungen... I programmet får tittarna och kändispanelen massa ledtrådar som ska hjälpa dem att gissa rätt person. Deltagarna får då säga tre påståenden, varav ett är sant.

– Jag har tjuvrökt med kungen, var ett av Fru Kanins påståenden.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

PRINSESSAN MADELEINE

Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill med barnen Leonore, Nicolas och Adrienne.

Charlotte Brunzell/TT

David Hellenius ord om Chris O'Neill i Masked singer

När Mona Sahlin hade tagit av sig masken ville David Hellenius, 48, veta mer om rökpausen med kungen.

– Efter kungamiddagarna så går man ut och dricker kaffe i en speciell stor sal och på den tiden var det ett rött band som markerade liksom kungligheter från oss andra och ibland kom det då en marskalk fram och sa så här "kungligheterna vill samtala med statsrådet" så då går man bakom och möter kungen som tittar sig omkring och säger "hörru Sahlin, har du en cigg?".

– Är det sant, det finns en rökruta alltså?, frågade David då förvånat.

– Ja det fanns det då, jag tror inte Silvia var så glad över det, svarade Mona.

Men det var faktiskt inte den enda kungliga piken som delades ut under kvällen. Efter att Riddaren hade sjungit sin låt drog David en referens till prinsessan Madeleines, 39, make Chris O'Neill, 47.

– En riddare red in på en påfågel och tolkade Céline Dion, ja vad gör man inte för att impa på en prinsessa? Det kanske var exakt så här Chris O'Neill gjorde, jag vet inte!, säger David i programmet.

FOTO: Shutterstock, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN