Då gör Meghan Markle comeback efter förlossningen utan Archie

Då gör Meghan Markle comeback efter sonen Archies födsel.
För en och en halv vecka sedan välkomnade Meghan Markle och prins Harry sitt första barn till världen. Bebisen har fått namnet Archie. Efter ett framträdande några dagar efter förlossningen har Meghan Markle och Archie hållit sig för sig själva och undan världens blickar. Nu avslöjas när Meghan Markle kommer att göra sitt nästa officiella framträdande.
Annons

Den 6 maj föddes Meghan Markles, 37, och prins Harrys, 34, första barn, en liten pojke.

”Vi är glada att berätta att hertigen och hertiginnan av Sussex välkomnade sitt förstfödda barn tidigt på måndagsmorgonen. Sonen väger 3300 gram. Hertiginnan och hennes barn mår båda bra och paret vill tacka allmänheten för deras stöd under den här speciella tiden i deras liv”, skrev brittiska hovet på prinsparets eget Instagram-konto.

Annons

Det var en uppspelt prins Harry som mötte pressen efter att sonen fötts.

Annons

– Det var den mest fantastiska upplevelsen jag någonsin har varit med om. Jag är så stolt över min fru och vi är båda så lyckliga och tacksamma över all kärlek vi fått, sa prins Harry timmar efter förlossningen och fortsatte:

Annons

– Alla föräldrar tycker såklart att deras barn är fantastiska men den här lilla saken betyder allt. Jag är överlycklig.

Några dagar efter förlossningen meddelade hovet att pojken fått namnet Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Tidigare samma dag gjorde Meghan Markle ett framträdande med sin lilla familj. Iklädd en vit dräkt vinkade hon till pressen och såg ut att må mycket bra.

Nu har det gått en vecka utan att någon sett en skymt av vare sig Meghan Markle eller lilla Archie som hållit sig hemma i sin bebisbubbla. Prins Harry har dock inte tagit någon föräldraledighet utan gjort flera framträdanden under veckan som gått, däribland en resa till Nederländerna, skriver People.

Traditionsenligt framträdande för Meghan Markle

Tidningen skriver också att Meghan Markle och Archie kommer att hålla sig undan offentligheten – åtminstone till den 8 juni. Då är det nämligen dags för Trooping the color, en militär ceremoni som traditionsenligt utförs samma datum varje år. Högst troligt kommer Meghan Markle att finns med på balkongen på Buckingham Palace med resten av kungafamiljen.

Dock är det sannolikt att Archie inte kommer att vara med under händelsen.

Förra året gjorde Kate Middleton, 37, ett framträdande under Trooping the color, mindre än två månader efter prins Louis fötts. Då fick lilla Louis stanna inne medan resten av kungafamiljen vinkade till folket från balkongen.

Om Meghan Markle skulle välja att inte vara med den 8 juni kommer hon och Archie att göra ett framträdande i sommar i samband med Archies dop.

FOTO: TT/Dominic Lipinski

Se mer från den spännande nöjesvärlden hos Hänt:

Dela på:
Annons
Annons
Annons
Annons
Laddar nästa artikel…