Artikeln innehåller reklamlänkar

Meghan Markle hyllas för detaljen i bilden efter förlossningen

Meghan Markle hyllas för bilden efter förlossningen.

I måndags föddes Meghan Markles och prins Harrys första barn. Igår avslöjade paret att den kungliga bebisen fått namnet Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Nu hyllas Meghan Markle för detaljen i första bilden efter förlossningen.
Meghan Markle hyllas för bilden efter förlossningen: ”Ett kraftfullt meddelande”
Slå på ljud

I måndags välkomnade hertiginnan Meghan Markle, 37, och prins Harry, 34, sitt första barn till världen.

Vi är glada att berätta att hertigen och hertiginnan av Sussex välkomnade sitt förstfödda barn tidigt på måndagsmorgonen. Sonen väger 3300 gram. Hertiginnan och hennes barn mår båda bra och paret vill tacka allmänheten för deras stöd under den här speciella tiden i deras liv”, hälsade de i ett inlägg på Instagram.

ANNONS: Få snygg solkysst färg hemma med lättapplicerad brun utan sol. Fynda den här! (länk till Aller media shop)

Nu, två dagar efter förlossningen, har Meghan Markle och prins Harry avslöjat vilket namn de har bestämt sig för.

Pojken, som blir son till hertigen och hertiginnan av Sussex, ska heta Archie Harrison Mountbatten-Windsor. Det meddelar de via ett inlägg på sitt Instagramkonto.

Igår visade det kungliga paret upp både lilla Archie och sig själva för pressen. Meghan Markle bar en vit klänning med knappar och ett brett skärp. På bilderna ser hon ut att må bra och både mor och far ser mycket lyckliga ut.

Men det är en detalj i bilden som fångat fansens intresse. I sociala medier hyllas nämligen Meghan Markle för att hon inte döljer magen, som ju är rund en tid efter förlossningen.

Hyllas av både fans och läkare

I en intervju i The Sun säger läkaren Carol Cooper att det Meghan Markle gör är hälsosamt.

– Jag är väldigt nöjd över att hon inte har försökt klämma in sig i ett par jeans i storlek 8 som många kändisar gör. När de gör så gör de någonting helt onaturligt. Vanligtvis svälter de sig själva och tränar för mycket, vilket är det sista du borde göra när du har fått en ny bebis, säger Carol Cooper.

På Instagram hyllas Meghan Markle.

WOW Meghan! Du rockade den där efter förlossningen-magen, tjejen!!!! Ett sådant kraftfullt meddelande till kvinnor över hela världen! Verkligen uppfriskande!” skriver en person på parets officiella Instagram.

LÄS MER: Meghan Markle och prins Harry bekräftar: Det ska sonen heta

LÄS MER: Första bilderna på Meghan Markle och prins Harrys son – se dem här

FOTO: Instagram, TT

FRÅN FÖRSTASIDAN