ExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivtExklusivt

Chris O’Neill nobbar kronprinsessan Victoria – därför tar han avstånd

12 jul, 2022 
Chris O'Neill har blå kavaj, vit skjorta och blå slips.
Prinsessan Madeleine och Chris O'Neill är hemma i Sverige över sommaren och på schemat står bland annat Victoriadagen.
Men nu bekräftar hovet att Chris missar kronprinsessan Victorias födelsedag – läs varför här!
Annons
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva
Här besöker prins Nicolas upptäckarparken han fick i dopgåva

Den 14 juli fyller kronprinsessan Victoria, 44, år och Victoriadagen firas traditionsenligt på Solliden. Konserter där många kända artister ska uppträda och annat födelsedagsskoj står på schemat. Och på plats brukar det vara en stor publik för att ta del av kronprinsessans firande.

Det är inte bara allmänheten som är på plats för att fira Victoriadagen, utan även hela kungafamiljen. Men nu står det klart att inte alla kommer att närvara.

Prinsessan Madeleines ord återföreningen med familjen

Prinsessan Madeleine, 40, berättade i en ny intervju med Expressen om glädjen att äntligen vara återförenad med föräldrar och syskon i Sverige.

– Vi är så glada. Vi ser framemot en lång sommar i Sverige, det är det bästa som finns. Vi har alla längtat efter att få komma hem till Sverige, så vi är väldigt glada över att vara på plats, sa Madeleine då och fortsatte:

– Vi ser framemot en härlig sommar i Sverige. Det känns skönt, man kan inte alltid ta sånt för givet längre, efter covid och när man inte har kunnat åka hem. Man uppskattar verkligen varje dag att få vara här.

Annons

Även Chris O'Neill, 47, är glad att få vara tillbaka och kunna umgås med kungafamiljen.

– Att spendera tid med min frus familj och träffa vänner. Vi har inte sett dem så mycket under de senaste tre åren, säger Chris O'Neill.

Men nu verkar det som att Chris inte kommer närvara under svägerskans stora firande den 14 juli.

Därför skippar Chris O'Neill kronprinsessans födelsedag

För Hänt bekräftar hovet att kungafamiljen har samlats för att förbereda inför kronprinsessan Victorias firande. Vilka som ska närvara ville hovet till en början inte specificera.

– De flesta i kungafamiljen är på Öland denna vecka inför Kronprinsessans födelsedag, säger hovets informationschef Margareta Thorgren till Hänt.

För Svensk Dam kan hovet nu bekräfta att Chris missar kronprinsessan Victorias stora födelsedagsfirande på Solliden i år.

Annons

– Chris försöker vara med på sånt här så mycket som han kan, men nu kan han tyvärr inte vara det eftersom han kommer befinna sig i USA för att arbeta ett par dagar, tyvärr, säger Margareta till tidningen.

– Om barnen är med under Victoriadagen vet jag ej, säger Thorgren till Hänt.

Nu hoppas vi på fint väder och att födelsedagsfirande blir trevligt!

FOTO: TT, Christine Olsson/TT

Annons