TRENDAR JUST NU!Kronprinsessan VictoriaPrinsessan SofiaPrinsessan MadeleineDrottning SilviaKung Carl GustafPrins Carl Philip

Chris O'Neill bryter tystnaden – första orden efter familjens svåra tid

22 feb, 2021 
Chris O´Neill och prinsessan Madeleine
Foto: TT

Prinsessan Madeleine och Chris O’Neill har haft ett tungt år.
Nu bryter paret tystnaden med en uppdatering från livet.

Annons
Hemliga avtalet mellan prinsessan Madeleine och Chris O´NeillBrand logo
Hemliga avtalet mellan prinsessan Madeleine och Chris O´Neill

Kungafamiljen har precis som alla andra stått inför ett annorlunda år. 2020 kom att innebära en hel del förändringar och dystra besked. Prinsessan Madeleine, 38, som lever ihop med maken Chris O’Neill, 46, och barnen Leonore, 7, Nicolas, 5, och Adrienne, 2, i Florida, har exempelvis inte kunnat komma hem till Sverige på länge.

Prinsessan Madeleine stoppad – fast i USA

Resterande medlemmar i kungafamiljen lever alla i Stockholm och har därmed kunnat ses under pandemin, även om tillfällena varit få. Nyligen hade kungen och drottning Silvia en härlig skidtur med kronprinsessan Victoria och hennes familj. Från tillfället som utspelade sig i Drottningholms slottspark dök flertal bilder upp och familjen såg ut att ha det trevligt tillsammans.

Men Madeleine och familjen är än idag kvar i USA och när de kommer kunna besöka Sverige nästa gång återstår att se. Livet på andra sidan jorden har även inneburit att vi inte har fått ta del av lika mycket uppdateringar från Madeleine. Men i samband med prinsessan Leonores födelsedag valde både Madeleine och Chris att dela med sig av en uppdatering från livet.

Annons

”Grattis på 7-årsdagen till vår vilda och äventyrliga Leonore! Vi hoppas att du alltid kommer vara den du är: Rolig, nyfiken, omtänksam och helt unik – precis som de enhörningar du älskar så mycket!”, skriver paret på prinsessan Madeleines Facebooksida till en bild på dottern omringad bland ballonger.

Hovets nya ord om prinsessan Madeleine

I en kommentar till Hänt berättar nu även hovets informationschef Margareta Thorgren hur det är med prinsessan och hennes familj.

– Prinsessan Madeleine med familj mår bra och håller sig till de restriktioner som är i USA, säger Margareta.

Hon bekräftar även att Madeleine har kontakt med resterande familjemedlemmar och berättar hur hon reagerade då hon fick informationen om att drottning Silvia hade brutit handleden tidigare i februari.

– Hela kungafamiljen fick informationen där tidigt på måndagmorgonen när det inträffade. Det är klart att det alltid är tråkigt när någon i familjen gör illa sig.

Annons