Beslutet för prinsessan Madeleine och barnen – så blir deras liv nu

13 apr, 2021 
AvLovisa Ström
Prinsessan Madeleine & Chris O’Neill
Det senaste året har varit minst sagt annorlunda för prinsessan Madeleine och hennes familj. Då de bor i USA har de levt under hårda restriktioner, och på grund av reseförbud har de inte heller kunnat träffa familjen här hemma i Sverige. Men nu har Madeleine och hennes familj fått positiva nyheter.
Annons
5 charmiga ögonblick med prinsessan Estelle
5 charmiga ögonblick med prinsessan Estelle

Prinsessan Madeleine och affärsmannen Chris O’Neill är gifta sedan sju år tillbaka och har tillsammans barnen Leonore, Nicolas, och Adrienne. Genom åren har familjen bott i New York, London och Stockholm, men sedan sommaren 2018 tog det istället beslutet att slå sig ned i soliga Miami, i Florida. Där har familjen trivts väldigt bra, men sedan coronapandemin svepte över världen har det däremot varit en helt annan vardag än vad de är vana vid.

Så har det senaste året varit för prinsessan Madeleine och hennes familj

Prinsessan och hennes familj har inte varit i Sverige på över ett år, och anledningen är helt enkelt att restriktionerna har gjort det svårt för de att resa in och ut från landet. Detta har gjort att Madeleine och barnen inte kunnat träffa sin släkt hemma i Sverige, utan har istället fått nöja sig med att umgås digitalt.

Annons

Hittills har restriktionerna gjort att prinsessan missat en hel del stora händelser här hemma i Sverige. Bland annat missade hon sin syster kronprinsessan Victorias födelsedag, men hon har inte heller kunnat träffa familjens nya tillskott än - prinsparets nyfödda sonen Julian.

Men trots att hon ännu inte kan komma till Sverige på ett tag börjar prinsessan och hennes familjs vardag iallafall bli lite mer åt det normala.

Stora förändringen för familjen – så blir deras liv nu

När coronapandemin drog igång var det ingen som visste hur länge det skulle dröja innan det blev som vanligt igen, och ännu är det ingen som vet. Men i samband med vaccineringen som har dragit igång i många delar av världen har många restriktioner iallafall kunnat lättas på.

Detta gäller bland annat för Miami i Florida, där vaccineringarna nu pågår för fullt. Stadens borgmästare har nämligen dragit tillbaka de flesta restriktioner som de tidigare haft, och tanken är nu att invånarna sakta men säkert ska kunna börja gå tillbaka till det liv de är vana vid. Bland annat har de tagit bort maxgränsen på hur många gäster restauranger får ha, och de har även slopat distanserande restriktioner för lagsporter.

Annons

Totalt har borgmästaren slopat den 197 sidor tjocka regelboken som upprättades förra året, och trots att kravet på munskydd på allmänna platser fortfarande kvarstår är Madeleine och familjens frihet nu betydligt större än tidigare!

Annons