Artikeln innehåller reklamlänkar

William Strid om kärleksbeslutet under Idol: ”Jättesvårt”

William Strids kärleksbeslut i Idol 2018

Idol-deltagaren William Strid sätter kärlekslivet åt sidan under finalveckorna. För Hänt berättar han varför.
William Strids ord om årets Idol-deltagare
Slå på ljud

Tusentals sökande har blivit tretton i TV4:s Idol 2018. Nu förbereder sig idolerna inför fredagsfinalerna som inleds med temat: party. Genom åren har en del av killarna blivit riktiga flickidoler. Bland annat Liam ”Liamoo” Cacatian, 21, som efter vinsten i Idol 2016 känt att han har haft svårigheter med att göra sig av med titeln ”flickidol”. Något som enligt Liam själv har hämmat hans kärleksliv efter programmet

I år spås flera av killarna bli favoriter hos flickorna. Bland annat William Strid, 21, som redan nu fått frågor från personer som vill dejta honom. Men något dejtande blir det inte, menar han. Åtminstone inte i nuläget.

Annons: Här är årets mest omtalade hårborste – så ger den dig platt hår på bara någon minut! (länk till Aller media shop)

– Inte nu under tävlingen kanske, för nu lär man lägga fokus på sig själv och prestera. Men efteråt absolut, säger William Strid på pressträffen för Idol 2018.

Om frågorna kommit bara för att han är med i Idol eller av annan anledning vet han inte.

– Det är jättesvårt att avgöra, det vet jag faktiskt inte.

Trots att William Strid i dagsläget är jättesingel, som han själv kallar det, är dejter med honom under Idol-tiden alltså inte helt lätta att få till. Men är man rätt person kanske det går att charma honom efter programmet.

Vad får dig på fall?

– Jag vet inte inte… En sprallig tjej, gärna social och samma intressen är väl roligt. Gärna en musiktjej, det vore kul. Men jag är ganska chill och lugn, så hon får gärna vara det också. Lite blandat sådär.

Fredagsfinalerna börjar sändas den 28 september klockan 20.00 på TV4 och TV4 play.

Se Gina Dirawis öppningsnummer för Idol 2017:

LÄS OCKSÅ: Gina Dirawi ryter ifrån mot TV4-tittarna – skarp kritik

LÄS OCKSÅ: Inspireras av stjärnorna – här höstens snyggaste sweatshirts

FOTO: IBL, TV4

FRÅN FÖRSTASIDAN