LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Vem vinner Idol 2021? Det säger oddsen

01 okt, 2021 
Idol deltagare 2021
Fredagsfinalerna i Idol är igång och 13 deltagare ska bli en.
Vem vinner Idol 2021?
Detta säger oddsen om vem som är den eventuella vinnaren och vilka som kan förlora tävlingen.
Annons
Så långa är alla Idol-deltagare 2021Brand logo
Så långa är alla Idol-deltagare 2021

Hittills har Idol 2021 givit svenska folket fantastisk underhållning. Flera nya moment har presenterats och även så en ny jurymedlem Katia Mosally, 34. Icke att förglömma att programledaren Pär Lernström, 41, har fått en ny sidekick i form av Youtubern Anis Don Demina, 28.

Ja, det har hänt en hel del förändringar med programmet, även röstningen är annorlunda i år. Men tävlingen är igång och finalen av Idol 2021 närmar sig med stormsteg.

Vem vinner Idol 2021? Så ser oddsen ut

13 idoler ska bli till en vinnare. Varje fredag under hösten kommer idolerna att tävla i direktsändning och ödet ligger som vanligt i tittarnas händer. Såklart kommer Idol-juryn fortsätta att säga sitt, men de som bestämmer vilka som får vara kvar är tittarna.

Det är inför många stora evenemang som bettingsajter gör listor med odds på vem eller vilka de tror har störst (och minst) chans att vinna, så har även fallet blivit för Idol 2021. Spelsidan ATG:s odds lyder i skrivande stund så här:

Annons

Enligt de odds som är i skrivande stund hos ATG verkar det alltså som att Birkir fightas i toppen med två tjejer, Annika och Jacqline. Vem vinner och vilka försvinner?

Som många har koll på kan oddsen ändras rejält, så denna lista är såklart inget som är skrivet i sten angående vem som har störst chans att vinna, utan mer en lista över vilka svenska folket tror har bäst chans.

Man har sett liknande listor vända totalt förr, så det kan denna absolut göra också!

Idol 2021 sänds varje fredag på TV4 klockan 20.00 och finns även tillgängligt att streama på TV4 Play och C More.

FOTO: Magnus Ragnvid/TV4

Annons