LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen

TV4-tittarnas ord till Dao efter upptäckten i Idol: ”Lik Bianca”

16 nov, 2019 
AvAgnethe Alm
Inför fredagsfinalen i Idol sände Dao Di Ponziano Molander live på programmets Facebook-sida.
Under sändningen uttryckte flera av tittarna att hon likar Bianca Ingrosso. Men det håller idolen inte själv med om.
Annons
Idol 2019: 27 frågor med Dao Molander Di PonzianoBrand logo
Idol 2019: 27 frågor med Dao Molander Di Ponziano

Dao Di Ponziano Molander, 18, blev ett känt ansikte för många när hon medverkade i TV4:s Talang förra året. I programmet trollband hon bland annat jurymedlemmen Bianca Ingrosso, 24, som började gråta av Daos version av Coldplays Fix you.

Men Daos musikaliska resa slutade inte där. I år sökte hon till Idol – och fångade även Idol-juryns hjärtan under sin audition. Sedan dess har Dao tagit sig vidare till fredagsfinalerna, där hon nu är en av de sista fyra som kämpar för att få en plats i finalen i Globen i Stockholm den 6 december.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..

Inför fredagens Idol-sändning grabbade Dao tag i mobiltelefonen och sände live på Idols Facebook-sida. Livesändningen följdes av tusentals TV4-tittare, som var peppade på att få se idolerna framträda på scenen igen. Dao Di Ponziano höll i sändningen och såg till att svara på frågor från tittarna under de sista 15 minuterna innan direktsändningen började på TV4.

Annons

Men det var inte bara Daos svar som blev uppmärksammade av tittarna, utan även hennes utseende. Flera av TV4-tittarna menar nämligen att Dao liknar Bianca Ingrosso.

”Jodå…du ÄR lik Bianca i personlighet, och aura.Vackra och starka tjejer som också haft det tufft. Lycka till nu!!”, skrev en i kommentarsfältet.

”Alltså du och Bianca Ingrosso är lika, släkt? Jättefina båda”, skrev en annan och fick medhåll av ännu en:

”Bianca Ingrosso-”Look alike”. Samma slags aura och öppna sätt på Dao som hos Ingrosso. Inget onödigt filter vilket är härligt”.

Daos svar efter tittarnas ord

När Dao Di Ponziano läste upp kommentarerna förklarade hon att hon inte själv kan se likheten mellan sig själv och Bianca. Därför frågade hon sig runt i rummet för att se om någon annan höll med tittarna, men fick ett nej som svar. Bland annat frågade hon sminkösen som sminkade henne under livesändningen.

– Visst är inte jag lik Bianca Ingrosso? frågade hon sminkösen.

– Jag ser ju inte det.

– Nej, bra, svarade Dao.

Trots att Dao Di Ponziano inte håller med om att hon är lik Bianca Ingrosso passade hon i livesändningen på att berätta vad hon tycker om influencern och tv-personligheten.

– Hon är jättevacker!

Dao Di Ponziano Molander är enligt Idol-tittarna lik Bianca Ingrosso.
Dao såg frågande ut efter tittarnas ord. Hon tycker själv inte att hon är lik Bianca.

FOTO: Facebook, TT/Mattias Hansson

Annons