Tittarfavoritens hemliga krav på TV4: "Låter divigt"

Tittarfavoritens hemliga krav på TV4: "Låter divigt"

Tittarfavoriten Jemima Hicintuka har sin egen stil och visste tidigt i Idol vem hon vill vara på scenen. Men för att leva upp till den karaktären, går hon in i en roll och det gör att hon måste ställa en del krav på produktionen.

Vecka efter vecka levererar Jemima Hicintuka, 19, en grym show på Idol-scenen och har snabbt blivit en tittarfavorit. Något som är viktigt för att hon ska kunna leverera när hon står på scenen, är att hon känner sig bekväm. Hon är noga med hur hon vill ha saker och ting, vilket gör att hon ställer en del krav på produktionen. Speciellt när det kommer till kläder.

– De kläder jag har på mig har de fått sy om för jag vill ha ett eget brand, berättar Jemima för Hänt.

Annons:
Bli fräscht sommarbrun i höstrusket – lyxiga self tan produkter till 20% rabatt med koden ”Idol”

Kläderna kan vara köpta på H&M eller något liknande, men innan hon kan tänka sig att ta på sig dem, behöver de göras om.

– Det här låter divigt, men jag skulle aldrig kunna ha någonting på mig som jag har sett på någon annan, säger hon.

En outfit som många pratat om och som Jemima själv tyckte mycket om, är den hon hade på sig under andra fredagsfinalen. En dress med gröna glittriga byxor och en matchande tröja, som hon bad stylisterna göra om till hennes.

Jemima Hicintuka vill ha sin egen klädstil.

– Med den gröna outfiten sa jag att jag tyckte att kläderna och färgen var fina på mig, men jag tänkte inte ha på mig dem förrän de hade förändrat dem, säger hon.

När Jemima går upp på scenen går hon in i en roll för att klara av sin scenskräck, för att våga ta för sig. Då är det viktigt för henne att känna sig bekväm på alla sätt, berättar hon.

– Jag måste sätta mina krav, för det är en del av mig. Om jag inte är nöjd med kläderna jag har på mig så kan jag inte gå in i karaktären på scenen. Allt måste vara komplett för att jag ska vara komplett, avslutar hon.

LÄS OCKSÅ: Hen vinner årets Idol – och det är inte Chris!

SE OCKSÅ: Idol-produktionen hyllar Jonna & Johanna: “Så mysiga”

Idol-produktionen hyllar Jonna & Johanna: "Så mysiga"
Slå på ljud

Foto: IBL

FRÅN FÖRSTASIDAN