IdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdolIdol
LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonÅrets sommarpratarePernilla WahlgrenAllsång på Skansen

Pär Lernströms dystra besked mitt under Idol: ”Sorgligt”

21 okt, 2022 
Pär Lernström Idol 2022
Pär Lernström gör succé i en rad olika tv-program på TV4 och just nu är han högaktuell med Idol. Men framtiden har han inte höga förväntningar på – trots att allt går som på räls.
– Jag tror att vi går mörka tider till mötes, säger han.
Annons
Idol 2022: Vilket stjärntecken är juryn?Brand logo
Idol 2022: Vilket stjärntecken är juryn?

Pär Lernström, 42, är en av Sveriges mest populära programledare och under ett år kan man få chansen att se honom i såväl Kockarnas kamp, Talang och Idol. Pär är dessutom en otroligt omtyckt programledare och när det för några veckor sedan var dags för Kristallen-galan var det många tittare som önskade ett och annat.

”Han borde få Kristallen för bästa manliga programledare.”, skrev en tittare på TV4:s Facebook.

”Han är helt fantastisk. Varför har inte han fått kristallen? TV 4s absolut bästa programledare.”, skrev en annan.

”Världens bästa programledare.Nu måste det va hans tur till Kristallen,”, instämde en tredje.

Pär Lernström om familjepusslet under Idol

Just nu är Pär högaktuell med fredagsfinalerna i Idol 2022 som han leder tillsammans med sin sidekick Anis don Demina, 29. Hittills har tre idoler tvingats lämna tävlingen och det börjar sakta men säkert närma sig "Världens största Idol-final".

Annons

Nytt för i år är nämligen att finalen kommer bli världens största Idol-final då den går av stapeln i Tele2 arena i Stockholm. Tele2 arena har en kapacitet av 40 000 gäster vid konserter.

Vid sidan av Idol lever Pär ett familjeliv tillsammans med hustrun Linda, 38, och barnen Bibi, 10, och Loa, 5. I en intervju med Expressen har Pär tidigare berättat om hur han får ihop familjepusslet under Idol.

– Familjen har ju skapats under Idol-åren, så är det. De vet ju inget annat. Fredagsmyset är lite frånvarande under hösten, men barnen har inte upplevt något annat, förklarade han.

Pär Lernström om framtiden – dystra beskedet: ”Sorgligt”

När det kommer till livet i allmänhet har Pär berättat för Aftonbladet att det inte alltid är en dans på rosor. Framtiden ser han nämligen inte särskilt ljust på.

– Jag har ju inga framtidsplaner. Det låter också sorgligt, men det beror på hur man ser det, jag tycker att min framtidsplan är väl att tugga på här nu. Nu vågar ju ingen göra någonting, alla ni som har framtidsplaner, sluta med det. Det kommer att bli supermörkt här nu. Nu tar vi det lugnt. Ett. Ett plus, säger Pär Lernström och refererar till Aftonbladets betygsystem.

Han menar att han är glad för familjen men framtiden är osäker.

– Jag är glad över att jag har min familj, jag är glad över att jag har det jobb jag har, men jag tror att vi går mörka tider till mötes.

FOTO: Lars Höglund/TT, Karin Törnblom/TT

Annons