LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareLasse Holm

Nikki Aminis kärlekspik till maken under direktsändningen av Idol

22 nov, 2019 
AvAgnethe Alm
Nikki Aminis kärlekspik till maken Niklas Twetman i Idol 2019.
Efter att Freddie Liljegren hyllat sin flickvän med en kärlekslåt i Idol på TV4 tog jurymedlemmen Nikki Amini tillfället i akt att pika maken Niklas Twetman om att bli mer kärleksfull.
– Jag är avundsjuk, sa hon i programmet.
Annons
Juryns framtidsbesked – så länge till jobbar deBrand logo
Juryns framtidsbesked – så länge till jobbar de

På bara några år har Idol-jurymedlemmen Nikki Amini, 35, och kärleken Niklas Twetman, 35, tagit flera stora steg i sin relation. Bland annat har de hunnit gifta sig – och även utökat familjen med ännu en medlem. Den 23 juli blev paret nämligen föräldrar för första gången. Till världen kom då dottern Nilo, som numera syns med jämna mellanrum på mamma Nikkis sociala kanaler.

Så sent som igår delade Nikki en bild på dottern, där hon uppmärksammade att hon blivit fyra månader gammal.

”Nilos blick när jag berättade för henne att tiden går fort och att hon snart måste börja ta hand om sig själv. Fyra månader idag!”, skrev hon till en bild på Nilo.

Dottern finns även med under fredagsfinalerna av Idol, som just nu sänds på TV4. När Nikki och Nilo gästade Nyhetsmorgon förklarade Nikki hur det har gått att ha med dottern på jobbet.

Annons

– Det har gått bra. Niklas, min man, är pappaledig på fredagar, så då hänger Nilo och Niklas med ut till Idol-studion. Vi umgås där och myser fram till sändning, sa hon då.

”Är avundsjuk”

I kvällens kvartsfinal av Idol var temat kärlek och för första gången den här säsongen sjöng idolerna två låtar var. Freddie Liljegren, 26, valde att sjunga The show must go on av Queen och Ed Sheerans låt Thinking out loud. Den sistnämnda valde han att tillägna till sin flickvän.

Efter framträdandet möttes Freddie av hyllningar från Idol-juryn – och Nikki Amini lade in sina egna känslor i motiveringen. Framför kamerorna riktade hon sig till maken Niklas och gav honom en pik om att ta efter Freddie när det gäller musikaliska kärlekshyllingar.

– Freddie, det skiljer ju bara några få dagar mellan våra döttrar och jag är faktiskt avundsjuk på din tjej nu, för jag har inte fått en sådan här fin kärlekslåt från min man, sa Nikki Amini i programmet och fortsatte:

– Någon kommer få en utskällning när jag kommer hem.

Nikki Amini och Niklas Twetman träffades när de båda två jobbade på samma musikbolag. När Niklas friade bodde paret tillsammans i London, men bröllopet ägde rum på Södertuna Slott i Sverige. Numera bor familjen i en lägenhet i Stockholm.

FOTO: TV4, TT/Karin Törnblom

Annons