Molly Sandéns miss under Idol-finalen – skrek ut fel namn

MOLLY SANDÉN

Molly Sandén var en av gästartisterna i den stora Idol-finalen i Avicii arena.
Men under hennes framträdande råkade hon göra en miss – hon skrek nämligen ut fel namn till publikhavet.
Birkir Blær vinner Idol 2021 – Så kommer han fira
Slå på ljud

Idol 2021 är avgjort och den stora finalen i Avicii arena har nu gått av stapeln!

Efter en riktigt spännande finalkväll med imponerande nummer från finalisterna Birkir Blaer, 21, och Jacqline Mossberg Mounkassa, 23, blev det till slut Birkir som kammade hem förstaplatsen.

– Tack så jättemycket! Jag vet inte vad jag ska säga, tack tack tack, sa Birkir när han fick höra att det var han som kammat hem vinsten.

När Hänt träffade Birkir direkt efter att han fått beskedet om vinsten var det som att chocken inte riktigt hade lagt sig än.

– Det känns bara otroligt och jag är så tacksam, glad och taggad för framtiden, det är allt jag kan säga, förklarar Birkir till Hänt.

Birkirs tuffa bakslag under finalkvällen

Under finalkvällen fick finalisterna sjunga tre låtar var, men under Birkirs sista framträdande var det som att rösten plötsligt svek honom.

– Det kändes lite dåligt. Min röst slöt sig helt, det var en infektion eller någonting, förklarade Birkir för Hänt under en live-sändning på Instagram.

Birkir berättade att det var inte någon covid-infektion det handlade om, men läkaren hade sagt till honom att det troligtvis var något med stämbanden. Trots det här bakslaget så fanns det dock inget som kunde stoppa Birkir och han vann Idol 2021 ändå!

Men det var faktiskt inte bara Birkir och Jacqline som fick ta plats på scenen under den mäktiga finalkvällen. Gästartister som Molly Sandén, 29, Benjamin Ingrosso, 24, och Alan Walker, 24, var också på plats i Avicii arena för att bjuda på show.

FÅ SVERIGES HETASTE NÖJESNYHETER FÖRST: Ladda ned nya Hänt-appen här!

Molly Sandéns miss under Idol-finalen

Under Mollys nummer bjöd hon på ett medley som bestod av tio av hennes mest populära låtar. När Molly tog plats på scenen var det en kokande Avicii arena som stod för jublet.

Avicii arena fick sitt namn den 19 maj 2021 och den är döpt efter den bortgångne musikern Tim Berglings artistnamn. Namnbytet, från att tidigare ha hetat Globen, skedde inom ramen för ett samarbete mellan Stockholm Live, Tim Bergling Foundation och sponsorer.

Men Molly verkar inte riktigt ha uppfattat namnbytet, för när Molly uppträdde skrek hon nämligen ut fel namn.

– Kom igen nu Globen!, ropade Molly ut till det jublande publikhavet.

LÄS OCKSÅ: Lasseman och Therese visar upp nya huset – se bilden

LÄS OCKSÅ: Birkir vinner Idol – trots dramatiska bakslaget under sändning

FOTO: Christine Olsson/TT, Claudio Bresciani / TT

FRÅN FÖRSTASIDAN