LÄS MER:Exklusivt på HäntKändisintervjuer du vill seNyhetsmorgonPernilla WahlgrenAllsång på SkansenÅrets sommarpratareSigge EklundJohanna Nordström

Mellostjärnans hemliga kärleksstöd – under Idol-sändningen

18 nov, 2017 
AvJonna Friberg Wennerberg
LÄS OCKSÅ: Wiktorias stora lögn – därför höll hon pojkvännen hemlig
Annons

Artisten Wiktoria Johansson, 20, gästade på fredagskvällen Idolstudion för att vara med i Idol Extra. Men vad många inte vet är hon också var på plats för att stötta sin kärlek – pojkvännen Martin Jonsson som jobbar som dansare.

– Det klart man är här och stöttar honom. Det är alltid kul att se honom dansa, berättar hon för Hänt.se.

Martin jobbade som dansar för artister som Benjamin Ingrosso och Boris René under årets Melodifestivalen – samtidigt som Wiktoria var med och tävlade. Han har dansat proffesionellt i sju år och har figurerat i flera stora tv-produktioner. Under fredagen dansade han bland annat bakom Idol-deltagaren Gabriel Cancela under låten “freedom”.

Få vårt nyhetsbrev – helt gratis!

Ja tack. Jag vill ta emot marknadsföring från Aller Media i form av nyhetsbrev och specifika erbjudanden baserade på profilering. För mer information se Aller Medias integritetspolicy..
Idol, delfinal åtta, Stockholm, Sweden, 2017-11-17
(c) Mattias Hansson / IBL

– Det är skillnad i varje produktion. Vi repar mycket mindre i Idol än i Mello. Här får man vara snabb, berättar Martin för Hänt.se.

Annons

Men trots att han och Wiktoria spenderade mycket tid tillsammans under Melodifestivalen så vill paret separera jobb och privatliv.

– Hon har sin grej och jag har min. Vi vill verkligen hålla det isär helt, berättar Martin för Hänt.se men påpekar samtidigt att han gillar att Wiktoria är på plats i Idol-studion:

– Det är alltid kul.

Wiktoria och Martin har hyllats av fansen för att de passar så bra ihop. När Wiktoria senast la ut en bild tillsammans med Martin fick den många kommentarer som “Fina ni!” och “Finaste paret ever”.

https://www.instagram.com/p/BabuM7ahcV8/?hl=en&taken-by=wiktoriajohansson

Wiktoria är också aktuell med ny musik som kommer släppas inom kort.

Wiktoria: "Därför har jag aldrig haft en pojkvän"Brand logo
Wiktoria: "Därför har jag aldrig haft en pojkvän"
Annons